ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Eγκυμοσύνη: Αυτή την περίοδο του χρόνου είναι αυξημένες οι πιθανότητες

Οι γιορτές φαίνεται ότι φουντώνουν την ερωτική επιθυμία

Eγκυμοσύνη: Αυτή την περίοδο του χρόνου είναι αυξημένες οι πιθανότητες

Ο Δεκέμβρης φαίνεται να είναι ένας από τους κορυφαίους μήνες όπου τα ζευγάρια καταφέρνουν να δουν ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Είναι ένας μήνας γεμάτος με αγκαλιές, συντροφικότητα και αγάπη. Ο Δεκέμβρης κάνει άλλωστε τον Σεπτέμβρη τον πιο δημοφιλή στατιστικά μήνα για τα γενέθλια αρκετών ανθρώπων στον κόσμο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο και αναλυτή Matt Stiles, τα μέσα Σεπτεμβρίου είναι η πιο δημοφιλής περίοδος τοκετών.

Στην πραγματικότητα, 9 από τις 10 πιο δημοφιλείς μέρες τοκετού πέφτουν τον Σεπτέμβριο.

Αν γυρίσουμε το ημερολόγιο πίσω, θα παρατηρήσουμε ότι η σύλληψη έχει γίνει την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο Stiles απεικόνισε τα ευρήματά του μέσω ενός θερμικού χάρτη, ο οποίος παρουσιάζει τα δεδομένα σε οπτική μορφή. Όσο πιο σκούρο είναι το τετράγωνο, τόσο πιο συνηθισμένα είναι τα γενέθλια.

Οπότε ναι, οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τη χαλάρωση των γιορτών και προσπαθούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να είστε ευγνώμονες για τις στιγμές και τον χρόνο που θα περάσετε με την οικογένειά σας, τα παιδιά σας (αν έχετε ήδη παιδιά) και φυσικά τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος ίσως θα φέρει το χριστουγεννιάτικο δώρο σας τον επόμενο Σεπτέμβρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.