Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; – Πόσες ωθήσεις κατά μέσο όρο διαρκεί μια σεξουαλική πράξη;

Ο μέσος χρόνος της σεξουαλικής πράξης είναι 5,4 λεπτά

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; – Πόσες ωθήσεις κατά μέσο όρο διαρκεί μια σεξουαλική πράξη;

Κάθε άντρας, αδιαμφισβήτητα, έχει κληθεί να απαντήσει έστω και μια φορά στη ζωή του «πόση ώρα κρατάς στο σεξ»;

Ωστόσο σίγουρα, ελάχιστοι -έως και κανένας- δεν έχουν ερωτηθεί «πόσες ωθήσεις διαρκείς στο σεξ»;

Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε σήμερα να σας μιλήσουμε για τις «ωθήσεις» στο σεξ.

Επειδή όμως κανένας δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτό, για το βρούμε θα κάνουμε έναν… μικρό κύκλο. Μείνετε μαζί μας έως το τέλος, σας έχουμε την απάντηση.

Τι λέει το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Royal Society Open Science» η μέση σεξουαλική επαφή είναι από 100 έως 500 ωθήσεις.

Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ μεγάλη απόκλιση από τις 100 ωθήσεις που είναι το μικρότερο όριο, έως τις 500 που είναι το ανώτερο. Πρόκειται για 400 ωθήσεις διαφορά…

Τι λένε οι έρευνες

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, η οποία χρονολογείται από το 2005 και επικαλείται και ο Independent, είναι πολύ δύσκολο να υπολογίσουμε τον χρόνο της μέσης σεξουαλικής πράξης.

Ωστόσο, η εν λόγω έρευνα δείχνει αριθμούς που διαφέρουν από 33 δευτερόλεπτα, έως 44 λεπτά.

Έτσι, σύμφωνα, πάντα, με την εν λόγω έρευνα, ο μέσος χρόνος της σεξουαλικής πράξης είναι 5,4 λεπτά.

Πόσες ωθήσεις μέσο όρο διαρκεί μια σεξουαλική πράξη;

Σύμφωνα, λοιπόν με την βρετανική ιστοσελίδα netdoctor, αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι στην ερωτική πράξη «ωθούν» κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται -περίπου- μια ώθηση, ανά 0,8 δευτερόλεπτα.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι γίνονται 48 ωθήσεις το λεπτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν λοιπόν υπολογίσουμε ότι ο μέσος όρος σεξουαλικής πράξης είναι 5,4 λεπτά, βγαίνουν 260 ωθήσεις μέσο όρο ανά σεξουαλική πράξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.