ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ιταλική τεχνική που αξίζει να δοκιμάσεις αν δεν έχεις μακριά νύχια

Για να κάνεις τα κοντά νύχια να φαίνονται μακρύτερα

Η ιταλική τεχνική που αξίζει να δοκιμάσεις αν δεν έχεις μακριά νύχια

Εάν δεν είσαι…προικισμένη σε ό,τι αφορά τη βάση των νυχιών, με χαρά σου παρουσιάζουμε το ιταλικό μανικιούρ: Το αγαπημένο των nail artists αυτή τη στιγμή, που κάνει τα κοντά νύχια —και τα δάχτυλα γενικά— να φαίνονται μακρύτερα.

Το ιταλικό μανικιούρ έχει να κάνει με το έξυπνο βάψιμο βερνικιού στα νύχια με τρόπο που δίνει την ψευδαίσθηση του μήκους. «Χρησιμοποιείται κυρίως με κλασικά ολόχρωμα μανικιούρ ή βαμμένες άκρες», εξηγεί η Alex Teleki, γνωστή και ως The Hot Blend στο Instagram. «Θέλεις να πλησιάσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πετσάκια χωρίς να αγγίξεις το δέρμα και μετά να βάψεις μια κάθετη γραμμή πάνω στο νύχι, αφήνοντας ένα μικρό κενό μεταξύ της άκρης του τοιχώματος του νυχιού και του τζελ».

Εάν δεν επιλέγεις μία απόχρωση, το ιταλικό μανικιούρ μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στις άκρες των νυχιών σου. Σε αντίθεση με το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, όπου η άκρη ξεκινά πιο κοντά στις πλευρές του νυχιού σε σχήμα μισοφέγγαρου, το ιταλικό στιλ «ξεκινά περίπου στα μισά του νυχιού τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά για να σχηματίσει το σχήμα ‘U’, εξηγεί η Teleki.

Η Teleki εκτελεί την τεχνική στις πελάτισσές της εδώ και λίγο καιρό, αλλά κερδίζει δημοτικότητα ως ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσεις μήκος στα νύχια χωρίς να χρειάζεται να ακολουθήσεις την επιλογή των ακρυλικών. «Το συνδυάζω με άλλες μεθόδους, όπως το να πιέζω τα πετσάκια προς τα πάνω, για να επιμηκύνω τα νύχια», λέει. «Επιπλέον, το σχήμα του νυχιού είναι το κλειδί για να φαίνονται οι φαρδιές, κοντές βάσεις νυχιών μακρύτερες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δουλεύοντας καλύτερα σε εκείνες με πιο κοντά ή τετράγωνα νύχια, η Teleki επισημαίνει ότι η τεχνική αυτή κάνει τα ήδη επιμήκη νύχια —μακρά, αμυγδαλωτά, για παράδειγμα— να φαίνονται πιο στενά. Στη συνέχεια, τα τζελ θα φαίνονται πιο εμφανή, επομένως είναι καλύτερο να γίνουν σε εκείνες με πιο κοντά νύχια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.