ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρατήστε σημειώσεις: Αυτή είναι η στάση στο σεξ που εγγυάται ταυτόχρονο οργασμό (φώτο)

Πώς θα την πετύχετε

Κρατήστε σημειώσεις: Αυτή είναι η στάση στο σεξ που εγγυάται ταυτόχρονο οργασμό (φώτο)

Ο ταυτόχρονος οργασμός, δηλαδή το να έρθουν σε… κορύφωση την ίδια στιγμή οι δύο παρτενέρ, είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε στο σεξ.

Η αίσθηση ευχαρίστησης μεγεθύνεται, τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και κάπως έτσι, όλη αυτή η εμπειρία σας φέρνει ακόμα πιο κοντά.

Ωστόσο, όπως είπαμε και παραπάνω, αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να πετύχουν δύο παρτενέρ.

Βέβαια, μετά από τόσους μήνες σε αυτή τη στήλη, όσοι την ακολουθούν πιστά, πιστεύουμε ότι είστε έτοιμοι για τα δύσκολα.

Έτσι, σήμερα θα σας μιλήσουμε για την στάση που εγγυάται ταυτόχρονο οργασμό.

Ας μιλήσουμε για την CAT, η αλλιώς την στάση της ευθυγράμμισης:

Πώς θα την πετύχετε

Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και ο άντρας είναι ξαπλωμένος πάνω της μπρούμυτα. Μέχρι εδώ όλα καλά και λίγο – πολύ γνωστά.

Η διαφορά με το ιεραποστολικό είναι ο τρόπος που τοποθετείται η μία λεκάνη πάνω στην άλλη. Η λεκάνη του άντρα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη λεκάνη της γυναίκας, ούτως ώστε η βάση του πέους και το ηβικό οστό να ακουμπούν την κλειτορίδα και μέσω της τριβής να επιτυγχάνεται η μέγιστη διέγερσή της και κατ’ επέκταση, ο οργασμός.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση κλειτοριδικά και όχι κολπικά, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί η CAT αποτελεί μια από αυτές τις στάσεις που μπορούν να διευκολύνουν στην πράξη και τους δυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Bonus tip: Η κίνηση των σωμάτων δεν πρέπει να γίνεται στη λογική του μπρος – πίσω, όπως συνηθίζεται στις περισσότερες στάσεις στο σεξ, αλλά πάνω-κάτω, με τον άντρα να δίνει τον ρυθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.