ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαγικό χαλί: Η νέα στάση στο σεξ που θα σε κάνει να… βλέπεις «αστεράκια» – Ακόμα να τη δοκιμάσεις; (φώτο)

Ο άντρας πρέπει να κρατάει το σώμα του εντελώς πάνω από την γυναίκα

Μαγικό χαλί: Η νέα στάση στο σεξ που θα σε κάνει να… βλέπεις «αστεράκια» – Ακόμα να τη δοκιμάσεις; (φώτο)

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε μιλήσει για νέες στάσεις στο σεξ, οι οποίες υπόσχονται τον τέλειο οργασμό, ωστόσο,  σήμερα θα μιλήσουμε για μια νέα και… όχι ιδιαίτερα γνωστή στάση η οποία είναι… το μαγικό χαλί!

Πριν πούμε οτιδήποτε, δείτε την…

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολη, όμως αξίζει, αφού η απόλαυση θα σας κάνει να νιώσετε… σαν να πετάτε.

Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα στο κρεβάτι, κρατώντας το πάνω μέρος του σώματός της στα τεντωμένα χέρια που τοποθετεί στο πάτωμα. Οι γοφοί και τα πόδια της βρίσκονται στην κορυφή του κρεβατιού.

Ο άντρας ξαπλώνει από πάνω της, στη συνέχεια τεντώνει τα χέρια του και στηρίζεται στις παλάμες του.

Τα πόδια του βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια της και ελαφρώς λυγισμένα στα γόνατα.

Εισέρχεται στην ερωμένη του από πίσω. Ο άντρας πρέπει να κρατάει το σώμα του εντελώς πάνω από την γυναίκα, προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει τον κόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.