ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήπως δεν είναι τελικά ο έρωτας της ζωής σου; – Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις

Μήπως δεν είναι τελικά ο έρωτας της ζωής σου; – Τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με άτομα που «κουμπώσαμε» από τη πρώτη στιγμή, με άτομα που την «πατήσαμε» και είπαμε… «να τα μας, εδώ είμαστε».

Ωστόσο, πέρα από τις πεταλούδες που νιώθουμε το πρώτο διάστημα στο στομάχι, θα πρέπει να παρατηρήσουμε πιο βαθιά σημάδια τα οποία αποκαλύπτουν αν όντως είναι ή όχι ο έρωτας της ζωής μας.

Δείτε ποια είναι:

Όταν καταπιέζεσαι

Μήπως μπαίνεις στο τρυπάκι να μην είσαι 100% ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί της γιατί νομίζεις ότι έχει ερωτευτεί μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού σου;

Όχι, δεν λέμε ότι πρέπει να είσαι μαζί της όπως είσαι με τους κολλητούς σου και να την προκαλείς σε διαγωνισμό ρεψίματος, αλλά όταν έχεις μια περσόνα για τη σχέση σου, το τέλος δεν θα αργήσει να έρθει. Εκτός από το τέλος που θα έρθει νομοτελειακά όταν κουραστείς να υποδύεσαι κάποιον άλλον, είναι και τρομερά ψυχοφθόρο.

Η έλλειψη κοινών σημείων

Λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά αυτό είναι μεγαλύτερο κλισέ κι από τον θείο που κάθεται με τη νεολαία στο πασχαλινό τραπέζι και η πρώτη του ερώτηση είναι αν παίζει κάνα γκομενάκι. Ερωτευόμαστε την όψη, αλλά η αγάπη είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα.

Είναι κάτι που χτίζεται πάνω σε κοινές αγάπες που λειτουργούν σαν καλώδια μεταφοράς συναισθημάτων μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται σε σχέση. Μην αγνοείς τα σημάδια που δείχνουν ότι διαφωνείτε σε θεμελιώδη πράγματα για τη ζωή, γιατί κάποια στιγμή το χάσμα θα είναι αγεφύρωτο.

Όταν βλέπεις πειρασμούς τριγύρω

Ξέρουμε τι καρδουλώνεις στο Instagram, αλλά όταν το χεράκι προχωράει στα DM, τότε πρέπει να καταλάβεις ότι ψάχνεις κάτι πολύ περισσότερο από σκότωμα χρόνου στα social media. Ουσιαστικά ψάχνεις υποσυνείδητα την επόμενη σχέση σου και δεν το ξέρεις.

Ακριβώς επειδή δεν το ξέρεις, είναι πολύ πιθανό να τραβήξει πολύ μακριά αυτή η βαλίτσα και απλά να κάθεσαι σε περισσότερο καιρό από όσο χρειάζεται σε μια σχέση που δεν σου κάνει.

Η λίγη ζήλια είναι υγεία, η πολλή είναι νοσηρή

Σε περίπτωση που ακόμα νομίζεις ότι η υπερβολική ζήλια είναι ένδειξη αγάπης, κάνε ένα γρήγορο κρύο ντους να συνέλθεις και ξαναγύρνα. Η ζήλια σε λογικά επίπεδα δείχνει πράγματι ενδιαφέρον και μια μικρή ανασφάλεια που πάντα υπάρχει στις σχέσεις των ανθρώπων.

Όταν όμως είναι στα όρια της παράνοιας, είναι σημάδι ότι κάποιος ψάχνει αφορμή για καυγά και να χρεώσει το ναυάγιο στον άλλον. Είτε είσαι εσύ αυτός που ζηλεύει παθολογικά, είτε η άλλη, ήρθε καιρός για πρόωρη λήξη του ματς ώστε να βρει ο καθένας, αν όχι το άλλο του μισό, τουλάχιστον κάποιον που να μην του δημιουργεί τρομερές ανασφάλειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.