Όταν δείτε αυτό το βίντεο… δε θα βάλετε ξανά τα χέρια στο πρόσωπο! (βίντεο)

Όταν δείτε αυτό το βίντεο… δε θα βάλετε ξανά τα χέρια στο πρόσωπο! (βίντεο)

Οι βασικοί κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούμε όλες μας έιναι να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας, να ξεβαφόμαστε και φυσικά ποτέ μα ποτέ να μην ακουμπάμε στο πρόσωπο ειδικά με βρώμικα χέρια. Το τελευταίο μάλιστα είναι εξαιρετικά σημαντικό!

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί βγάζεις ακμή… Είσαι όλη μέρα στο γραφείο, ακουμπάς το πληκτρολόγιο, το κινητό, το στικάκι που σού δάνεισε η συνάδελφος και χίλια ακόμα αντικείμενα στα οποία έχουν συγκεντρωθεί εκατομμύρια βακτήρια.

Και μετά ακουμπάς το πρόσωπό σου. Πώς να μην γεμίσεις σπυράκια; Εάν δεν μπορείς με τίποτα να σταματήσεις να ακουμπάς το πρόσωπό σου, μάλλον το παρακάτω βίντεο θα σε κάνει ν’ αλλάξεις γνώμη.

Σού ζητάμε συγγνώμη για αυτό που θα δεις, αλλά ίσως αυτή είναι η εικόνα που θα πρέπει να αποτυπωθεί στον εγκέφαλό σου για να αποκτήσεις πιο υγιεινές συνήθειες. Στο βίντεο εμφανίζεται ένα δάχτυλο σε extreme zoom, ώστε να φαίνεται όλος ο ιδρώτας/ φυσικά έλαια που εκκρίνονται από τους πόρους. Ναι έτσι είναι τα δάχτυλά σου όταν ακουμπάς το πρόσωπό σου και όλα αυτά του μεταφέρεις! Αηδία, το ξέρουμε! Για να δούμε θα το ακουμπήσεις ξανά τώρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.