ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απλές καθημερινές συνήθειες για να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές όσο μεγαλώνεις

Όσο μεγαλώνουμε, είναι απολύτως φυσικό να αλλάζουν κάποια πράγματα

Απλές καθημερινές συνήθειες για να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές όσο μεγαλώνεις

Ασχέτως της ηλικίας και των χρόνων που περνάνε, όλες θέλουμε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Είναι εύκολο να το διατηρήσουμε; Πώς θα τα καταφέρουμε πιο εύκολα;

Όσο μεγαλώνουμε, είναι απολύτως φυσικό να αλλάζουν κάποια πράγματα. Η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται και η επιδερμίδα αρχίζει να μην είναι τόσο σφιχτή και ελαστική. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, εννοείται, όλες θέλουμε να μεγαλώνουμε όμορφα. Η κάθε μια αποφασίζει αν θέλει να κάνει κάτι παρεμβατικό στο πρόσωπό της, ή όχι. Το πιο σημαντικό, είναι να συμβουλευόμαστε και τον γιατρό μας.

Το πιο σημαντικό, όπως είπαμε, είναι να διατηρείς όσο μεγαλώνεις ένα υγιές σώμα και δέρμα. Ανεξάρτητα με την ηλικία σου, η επιδερμίδα μπορεί να είναι λαμπερή και ζωντανή. Κι όμως, με απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά, θα δεις τη διαφορά.

Αρχικά, η ξεκούραση είναι πολύ σημαντική. Ο σωστός και καλός ύπνος, κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο, αλλά και στην περιοχή των ματιών. Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες φαίνονται λιγότερο. Το ίδιο ισχύει και για την ενυδάτωση. Η σημαντικότερη ενυδάτωση είναι το νερό. Να πίνεις όσο περισσότερο μπορείς καθημερινά.

Η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην γενικότερη υγεία μας. Σύμφωνα με την Κλινική του Κλίβελαντ, η διατροφή και ο υγιεινός τρόπος ζωής, όπως το κάπνισμα και το ποτό (η διακοπή τους), είναι απαραίτητα για να διατηρήσουμε το δέρμα φρέσκο ​​και νεανικό. Τα φρούτα και τα λαχανικά, όπως οι ντομάτες, οι πιπεριές, το μπρόκολο και οι φράουλες, είναι γεμάτα με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και βοηθούν πραγματικά.

Επιπλέον, το face massage με ανοδικές κινήσεις, είναι σημαντικό για να διατηρήσεις την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου (δες κι εδώ). Μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις χρόνο να το βάλεις στη ρουτίνα σου. Μην ξεχνάς το αγαπημένο σου ενυδατικό serum και τα εργαλεία, όπως το Gua Sha και το Jade Roller. To SOS στην υγεία της επιδερμίδας είναι, φυσικά το αντηλιακό, καθημερινά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που μπορεί να ξεχνάς, αλλά το έχουμε ξαναπεί, είναι η γυμναστική. Ακόμη και 10 με 15 λεπτά άσκησης είναι ευεργετικά για την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Αυτό, σου δίνει λάμψη και βοηθά το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.