Dark Chocolate Brunette: Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών του χειμώνα

Το χρώμα που προτιμούν οι celebrities

Dark Chocolate Brunette: Αυτό είναι το χρώμα μαλλιών του χειμώνα

To χρώμα μαλλιών που έχουν προτιμήσει πάρα πολλές celebrities τον τελευταίο καιρό είναι αυτό.

Τα δύο χρόνια που μας πέρασαν, είδαμε μια στροφή προς το καστανό χρώμα μαλλιών. Είτε είναι φυσικό, είτε όχι, είναι πιο εύκολο να συντηρηθεί, από άλλα χρώματα όπως το κόκκινο και το ξανθό. Πιο συγκεκριμένα, η απόχρωση που φαίνεται να είναι trendy τον χειμώνα είναι το καστανό της σκούρας σοκολάτας.

ΤΟ DARK CHOCOLATE TREND

Το dark chocolate brunette, είναι ένα γλυκό σκούρο καστανό χρώμα, που ταιριάζει σε όλες. Όποια απόχρωση κι αν έχει το δέρμα σου και όποιο χρώμα τα μάτια σου, θα φαίνεται ωραίο. Όπως τονίζει ο celebrity hairstylist George Papanikolas, το χρώμα αυτό φαίνεται πλούσιο εξαιτίας των αποχρώσεων που αντανακλούν το φως. Αυτό, μάλιστα, δίνει και φυσική κίνηση στα μαλλιά.

Στην απόχρωση αυτήν, βλέπουμε να αναμειγνύονται αποχρώσεις της σοκολάτας, που δίνουν βάθος και λάμψη στα μαλλιά. Όσες έχουν ήδη σκούρα μαλλιά, μπορούν να το πετύχουν πιο εύκολα.

Ωστόσο, βλέπουμε πολλές celebrities όπως η Hailey Bieber, να αφήνουν πίσω τα ξανθά τους μαλλιά, γι’αυτό. Σύμφωνα με τους hairstylists, είναι καλύτερο να συνυπάρχουν μερικές αποχρώσεις, ώστε να μην είναι “σκληρό” το χρώμα. Επιπλέον, η μετάβαση από τα ανοιχτά μαλλιά προς τα σκούρα είναι ευκολότερη απ΄ότι το αντίθετο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσεις με τον colorist σου για να δείτε πως θα το κάνετε. Επιπλέον, τα ειδικά σαμπουάν και οι μάσκες μαλλιών για το χρώμα σου, πάντα είναι βοηθητικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.