ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο; – Να τι μπορεί να φταίει

Αυτές είναι οι πιθανές αιτίες

Ξυπνάς με πρησμένο πρόσωπο; – Να τι μπορεί να φταίει

Το πρησμένο πρόσωπο το πρωί μπορεί να οφείλεται σε κάποιες συνήθειες μας, αλλά και σε παθολογικά αίτια.

Δείτε τι μπορεί να φταίει

Ο κακός ύπνος

Ύπνος λιγότερο από 6 ώρες μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση υγρών. Όπως και επίσης και ο ύπνος με διακοπές έχει τα ίδια αποτελέσματα. Και η στάση του ύπνου παίζει ρόλο με αυτούς που κοιμούνται μπρούμυτα να πρήζονται περισσότερο.

Δεν γυμνάζεστε

Η γυμναστική βελτιώνει την καλή κυκλοφορία του αίματος, αλλά αποβάλλει και το αλάτι που ευθύνεται για το πρήξιμο στο πρόσωπο, μέσω του ιδρώτα.

Το αλκοόλ

Αν πίνετε σε καθημερινή βάση, θα έχετε παρατηρήσει το πρήξιμο στο πρόσωπο. Το αλκοόλ αφυδατώνει, το σώμα κατακρατά υγρά για να ισορροπήσει τη κατάσταση, και το πρήξιμο είναι το αποτέλεσμα.

Αλλεργίες

Μέσα στα συμπτώματα των αλλεργιών είναι και το πρήξιμο, όπως και επίσης και τα φάρμακα που παίρνεις για να αντιμετωπίσεις τις αλλεργίες μπορούν να φέρουν πρήξιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλες αιτίες που μπορούν να έχουν ως συνέπεια το πρήξιμο είναι τα προβλήματα με τα δόντια, με το θυροειδή, ακόμα και οι παθήσεις στα μάτια μπορούν να φέρουν φούσκωμα στη περιοχή κάτω από τα μάτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.