ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι 4+1 ασκήσεις που θα σας «χαρίσουν» άμεση σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου

Πολύ σημαντικό να παραμείνετε ενυδατωμένοι

Οι 4+1 ασκήσεις που θα σας «χαρίσουν» άμεση σύσφιξη και ανόρθωση προσώπου

Όλες μας γνωρίζουμε, πώς με την πάροδο των ετών λόγω της έλλειψης ορμονών και της επίδρασης της βαρύτητας, το δέρμα χαλαρώνει και οι όγκοι του προσώπου υποχωρούν.

Στις νεαρές γυναίκες, το πρόσωπο έχει σχήμα ανεστραμμένου τριγώνου. Η άκρη αντιπροσωπεύει το πηγούνι και πάνω από τα ζυγωματικά ή τα φρύδια. Αλλά αυτή η όμορφη γεωμετρία χάνει τη σαφήνειά της με τα χρόνια.

Στο εξωτερικό, οι ασκήσεις προσώπου είναι ευρέως γνωστές, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα και συστήνουν τις κατάλληλες. Μάλιστα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έχουν άμεσα αποτελέσματα, αρκεί να κάνουμε περίπου 2, 40λεπτα μαθήματα την εβδομάδα.

Αν θέλετε να δείτε άμεσα το πρόσωπο σας σφριγηλό και ανανεωμένο ακολουθήστε τις ασκήσεις που προτείνει η face yoga expert, Danielle Collins.

Άσκηση 1

Εκτελέστε βαθιές, εξομαλυντικές κινήσεις στο πρόσωπο, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου προς τα αυτιά.

Άσκηση 2

Με τις παλάμες των χεριών τρίψτε δυνατά τα μάγουλα από κάτω προς τα πάνω ακολουθώντας την κατάθλιψη της κάτω γνάθου.

Άσκηση 3

Χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, πιέστε τρία ισαπέχοντα σημεία για 4 έως 7 δευτερόλεπτα στις ευαίσθητες κοιλότητες της αυλάκωσης κάτω από το οστό της ελονοσίας.

Άσκηση 4

Με τον αντίχειρα και τον δείκτη σας, κάντε βαθιές μύτες στο πηγούνι του πηγουνιού κατά μήκος της άνω γνάθου μέχρι τα αυτιά και μετά κάτω από το πηγούνι.

Άσκηση 5

Με το δείκτη και το μεσαίο δάχτυλο, πιέστε πολλές φορές πίσω από τον λοβό των αυτιών. Στη συνέχεια, σταυρωμένα τα χέρια, στραγγίστε με βαθιές εναλλασσόμενες κινήσεις εξομάλυνσης που κυμαίνονται από το λοβό του αυτιού έως τη βάση του λαιμού.

Παραμείνετε ενυδατωμένοι

Είναι εξίσου σημαντικό η καθημερινή σας ενυδάτωση να γίνει τρόπος ζωής και όχι αγγαρεία της στιγμής.

Το νερό είναι άκρως ενυδατικό για τον οργανισμό και συνολικά το ανθρώπινο σώμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος.

Εάν σας φαίνεται δύσκολη η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού, μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας ροφήματα που εκτελούν τον ίδιο σκοπό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί το τσάι κανέλας με εκχύλισμα green tea και μέλι. Το συγκεκριμένο ρόφημα επιταχύνει τις καύσεις, θρέφει τους μύες και ενδυναμώνει με φυσικό τρόπο το δέρμα του προσώπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.