ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πώς θα ανανεώσεις πανεύκολα την αντηλιακή προσώπου ακόμα και αν φοράς makeup

Για να μην χαλάς το μακιγιάζ σου

Πώς θα ανανεώσεις πανεύκολα την αντηλιακή προσώπου ακόμα και αν φοράς makeup

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να καταφέρεις να ανανεώσεις την αντηλιακή προσώπου, ακόμα κι αν φοράς makeup.

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι να έχεις την αντηλιακή προστασία στη ζωή σου. Το αντηλιακό, προστατεύει το προσωπό σου και το σώμα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ειδικότερα, το πρόσωπο, που το βλέπει ο ήλιος και στην πόλη όλες τις εποχές του χρόνου, πρέπει να το προσέχεις ακόμα περισσότερο.

Άλλωστε, ένα από τα μεγαλύτερα βήματα που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να μην γεράσει πιο γρήγορα η επιδερμίδα σου, είναι να χρησιμοποιείς καθημερινά αντηλιακό πριν βγείς από το σπίτι. Υπάρχει, βεβαίως, η περίπτωση να είσαι πολλές ώρες έξω και να πρέπει να ανανεώσεις το αντηλιακό σου. Ειδικά το καλοκαίρι που ο ήλιος είναι ακόμα πιο έντονος, είναι απαραίτητο.

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΝΕΏΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΌ ΑΚΌΜΑ ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΆΣ MAKEUP

Ας υποθέσουμε ότι έχεις βάλει foundation, ρουζ, concealer και θέλεις να βάλεις αντηλιακό από πάνω. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά δεν είναι. Η επιστήμη έχει προχωρήσει και υπάρχουν πλέον αντηλιακά που είναι σε διαφορετική μορφή. Αναφερόμαστε στα ειδικά stick, αλλά και spray.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίλεξε ένα προϊόν σε όποια από τις δύο μορφές σε βολεύει και έχε το συνεχώς στην τσάντα σου. Έτσι, κάθε λίγη ώρα, θα μπορείς να το ανανεώσεις χωρίς να χαλάσεις το μακιγιάζ σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.