ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

5 προτάσεις για αποκριάτικες φαντασιώσεις στο σεξ

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε εκείνο το παιχνίδι ρόλων που όλο αναβάλλετε;

5 προτάσεις για αποκριάτικες φαντασιώσεις στο σεξ

Ποιος λέει ότι σήμερα τελειώνουν και επίσημα οι Απόκριες; Ποιος λέει ότι από δω και πέρα δεν μπορούμε να ντυθούμε με διάφορες στολές;

Εντάξει ναι, το τελευταίο (και μεγαλύτερο) καρναβάλι είναι σήμερα και από εκεί και πέρα το να κυκλοφορείτε έξω ντυμένοι Πάουερ Ρέιντζερ ή Ποκαχόντας είναι κάπως αμήχανο.

Εντάξει, νομίζω καταλαβαίνετε που το πάω. Δεν είναι και πολύ δύσκολο. Αν δεν μπορείτε να φοράτε τις αποκριάτικες στολές εκτός σπιτιού, που μένει να τις φοράτε; Πολύ σωστά: Μέσα στο σπίτι!

Αφού λοιπόν βγήκατε, πήγατε σε διάφορα πάρτι και καρναβαλικές εκδηλώσεις ντυμένοι Iron Man και Harley Quinn γιατί τώρα να μαζέψετε τις στολές, να τις χώσετε σε κάποια ντουλάπα και (το πιθανότερο σενάριο) να μην τις ξαναφορέσετε ποτέ;

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε εκείνο το παιχνίδι ρόλων που όλο αναβάλλετε;

Σε κάθε περίπτωση, οι ιδέες είναι πολλές.

Ας δούμε αναλυτικά

Πρώτα απ’ όλα οι μάσκες: Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μπάτζετ για σέξι στολές, το παιχνίδι υποταγής στο σεξ δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από ένα μαντήλι για το δέσιμο και 2 μάσκες, έτσι για να ξεπεράσετε τις πρώτες ντροπές.

Μάτια ερμητικά κλειστά…: Μιμηθείτε την πατρινή τακτική των Μπουρμπουλιων για να υποδυθείτε τον Κρουζ με την Κίντμαν στη ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά». Δεν χρειάζεστε πολλά: Μια μαύρη κάπα, μάσκα και σέξι εσώρουχα για την γυναίκα και μπόλικη φαντασία. Στη συνέχεια υποδυθείτε ότι δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλο και… γνωριστείτε από την αρχή.

Αποκριάτικες φαντασιώσεις: Ακόμα κι αν δεν έχετε μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις μέχρι σήμερα, το καρναβάλι αποτελεί την κατάλληλη αφορμή για να τιμήσετε τα σέξι κοστούμια, τα σενάρια ερωτικής παραλλαγής και το αχαλίνωτο σεξ. Bonus tip: Μπορείτε να αγοράσετε στολές όλο το χρόνο, όχι μόνο τις απόκριες. Κλέφτες θα γίνουν και τα sex shops;

Κάντε κατάσταση: Ολίγη καρναβαλική πατρινή μαυροδάφνη, κεράκια για Ghost καταστάσεις, ημίφως για Twilight σκηνικά και γενικά haloween διάθεση, μπορούν να σε βάλουν σε άλλο κλίμα και να ξυπνήσουν τη λίμπιντο

Μην βγάλετε όλα τα ρούχα: Αν όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, κύριο μέλημά μας στο σεξ είναι να πετάξουμε ΟΛΑ τα ρούχα του παρτενέρ μας στο πάτωμα, το καρναβάλι αποτελεί την ιδανική περίσταση για να κρατήσετε τη στολή στο κορμί σας.

Ειδικά στα παιχνίδια ρόλων επιβάλλεται να παραμείνετε πιστοί στους ρόλους σας. Εντάξει δεν θα πάτε για Όσκαρ, αλλά σίγουρα για έναν πολύ δυνατό οργασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.