ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι 10 αυστηροί κανόνες που έθεσε ένας παππούς στους επίδοξους συντρόφους της εγγονής του (φώτο)

Οι 10 αυστηροί κανόνες που έθεσε ένας παππούς στους επίδοξους συντρόφους της εγγονής του (φώτο)

Την ξεκαρδιστική λίστα των δέκα «κανόνων» ενός υπερπροστατευτικού παππού για τυχόν «τεντιμπόηδες» που θα θελήσουν να βγουν με την εγγονή του, μοιράστηκε μια κοπέλα.

Η 21χρονη Άμι ΜακΧιου, από το Λαναρκσάιρ, μοιράστηκε την λίστα στον λογαριασμό της στο Twitter και έγραψε στην δημοσίευση: «Οι κανόνες του παππού μου για το αγόρι μου».

https://www.instagram.com/p/BpuzEzzFGym/?utm_source=ig_embed

Ο αυστηρός κατάλογος περιλαμβάνει απαιτήσεις όπως το να «στέκεται καλά» οικονομικά, δεν πρέπει ποτέ να κοιτάζει άλλη κοπέλα όταν είναι σε σχέση και πως πρέπει να είναι πολύ ευγενικός.

https://www.instagram.com/p/Bom9wOBBxxC/?utm_source=ig_embed

Κι ενώ πολλοί βρήκαν τους κανόνες του παππού κατανοητές, άλλοι στάθηκαν στην τελευταία: «Όταν είμαι κι εγώ μαζί τους, θα πρέπει πάντα να προσφέρετε να πληρώσει τον λογαριασμό».

https://twitter.com/a1mchugh97/status/1096890054633574401


«Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω. Τον λατρεύω αυτόν τον παππού» σχολίασε κάποιος, με έναν άλλον να λέει: «Μου αρέσει που θα πρέπει να πληρώνει και για τον παππού. Πολύ, πολύ σημαντικό».

https://www.instagram.com/p/Bju3QhDjLcp/?utm_source=ig_embed

Οι δέκα κανόνες είναι οι εξής:

  1. Θα πρέπει να είναι Ρωμαιοκαθολικός
  2. Θα πρέπει να υποστηρίζει την Σέλτικ
  3. Θα πρέπει να δουλεύει
  4. Θα πρέπει να μου αρέσει
  5. Θα πρέπει να του αρέσω
  6. Θα πρέπει να είναι καλά οικονομικά
  7. Δεν θα πρέπει να κοιτάζει άλλο κορίτσι ενώ είσαστε σε σχέση
  8. Θα πρέπει να είναι πολύ ευγενικός
  9. Θα πρέπει να έχει αυτοκίνητο
  10. Όταν βγαίνουμε όλοι μαζί θα πρέπει να προσφέρεται να πληρώσει τον λογαριασμό

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 6.000 likes και ενώ υπάρχουν ήδη 10 πολύ αυστηροί κανόνες, ο παππούς της Άμι υπονοεί ότι μπορεί να υπάρξουν κι άλλοι: «Ok, αυτοί προς το παρόν» έγραψε, υπογράφοντας το σημείωμα.

https://www.instagram.com/p/Bmby0GnhyGj/?utm_source=ig_embed

Κι ενώ κάποιοι έγραψαν πως τον λατρεύουν, κάποιοι αστειεύτηκαν πως με τόσο αυστηρούς κανόνες, δεν πρόκειται να στεριώσει άντρα η κοπέλα και θα μείνει ανύπαντρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BR_D0hfgh2h/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.