ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μια φιλία γίνεται έρωτας

Πώς θα καταλάβουμε όμως ότι ο «κολλητός» μας έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε έτερον ήμισυ;

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι μια φιλία γίνεται έρωτας
Ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους και ένας από αυτούς, τους πιο επιτυχημένους μάλιστα, είναι από μια φιλία. Πώς θα καταλάβουμε όμως ότι ο «κολλητός» μας έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε έτερον ήμισυ;
Μια ψυχολόγος, η Αγγελική Τσαρδούλια, στη σελίδα που έχει δημιουργήσει στο Instagram, παρουσιάζει τις προειδοποιητικές ενδείξεις:

«1. Αρχίζεις να δυσκολεύεσαι να τον/την κοιτάξεις στα μάτια.

2. Κάθε φορά που βρίσκεστε σε καταβάλλει το άγχος.

3. Αισθάνεσαι τύψεις για αυτό που νιώθεις.

4. Δεν μπορείς να παραδεχθείς αυτό που αισθάνεσαι.

5. Έχει μειωθεί αισθητά η όρεξή σου για φαγητό.

6. Τα όνειρά σου τον/την αφορούν σχεδόν αποκλειστικά.

Ερωτεύτηκες το/τη φίλο/η σου; Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Social Psychological and Personality Science έδειξε ότι ένα μεγάλο ποσοστό ζευγαριών (68%) ξεκίνησαν ως φίλοι. Το 42% των ζευγαριών κατέληξαν σε γάμο και μάλιστα σε πετυχημένο!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.