ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτές είναι οι επτά ανδρικές συμπεριφορές που ενοχλούν όλες τις γυναίκες

Και επηρεάζουν τη σχέση

Αυτές είναι οι επτά ανδρικές συμπεριφορές που ενοχλούν όλες τις γυναίκες

Όλοι έχουν τα ελαττώματα τους. Υπάρχουν αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν τις γυναίκες όπως φυσικά και το αντίθετο.

Αυτή τη φορά θα μείνουμε στο πρώτο.

Μπορεί να νομίζεις ότι τα κάνεις όλα σωστά πολλές φορές όμως αυτό δεν ισχύει. Ίσως να μην στο έχει πει και κανείς αφού οι φίλοι μας αγαπάνε με τα ελαττώματα μας ή και η κοπέλα σου απλά παραβλέπει κάποια πράγματα που δεν της αρέσουν.

Υπάρχει όμως και πιθανότητα μια γυναίκα, από το πρώτο κιόλας ραντεβού να διακρίνει κάτι από όλα αυτά και έτσι να μη συνεχίσει. Οπότε καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα αλλάξεις, πρώτα από όλα για εσένα..

Δες λοιπόν αντρικές συμπεριφορές που ενοχλούν τις γυναίκες:

Ξενοκοιτάς

Αυτό είναι το Νο1 ενοχλητικό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Σκέψου ότι είσαι έξω και μπροστά της κοιτάς κάποια άλλη που πέρασε. Αυτό αυτόματα τη μειώνει σαν γυναίκα, και έκτος αυτού το συνδυάζει με την απιστία. Θα σου άρεσε να το έκανε εκείνη? Και ναι! Τα μάτια είναι για να βλέπουν αλλά ο σεβασμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Είσαι εγωκεντρικός

Σε αυτή την κατηγορία ανήκεις αν θεωρείς πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου. Σίγουρα δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου αυτό. Συνήθως αν είσαι εγωκεντρικός θεωρείς πως πρέπει να σε υπηρετούν όλοι, να είσαι το κέντρο της προσοχής και φυσικά δεν δέχεσαι κριτική από κανέναν.

Αναβλητικότητα

Αφήνεις για αύριο ότι μπορείς να κάνεις σήμερα. Είναι πραγματικά εκνευριστική συνήθεια και παραπέμπει κυρίως στην τεμπελιά.

Αναξιόπιστος

Δεν τηρείς τις υποσχέσεις σου και βάζεις τα πράγματα που είναι να κάνεις για τον εαυτό σου συνεχώς πάνω από των υπολοίπων, χωρίς να θέτεις προτεραιότητα.

Γκρίνια

Γκρινιάρης είναι συνήθως ένας άνθρωπος που δεν είναι ευχαριστημένος με τίποτα. Διαμαρτύρεσαι για τα πάντα δεν διασκεδάζεις με τίποτα και είσαι αγενής. Οποιαδήποτε προσπάθεια και αν κάνουν οι γύρω σου καταλήγει πάντα στο κενό. Με λίγα λόγια δεν σου αρέσει απολύτως τίποτα.

Αναισθησία

Οι γυναίκες σε γενικές γραμμές είναι πιο συναισθηματικές από τους άντρες ή τέλος πάντως εκφράζουν τα συναισθήματα τους περισσότερο. Αυτό κάποιες φορές σε κάνει να πιστεύεις ότι η κοπέλα απέναντι σου είναι απλά υπερβολική αγνοώντας τα συναισθήματα της.

Ακατάστατος

Έχεις το σπίτι σου ακατάστατο, δεν προσέχεις την υγιεινή σου και γενικά δεν προσεχείς τον εαυτό σου. Είναι πραγματικά ενοχλητικό και όχι μόνο για τις γυναίκες…

Μπορεί να φαίνονται υπερβολικά, αλλά κάποιοι έχουν αυτές τις συμπεριφορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εσύ θεωρείς ότι έχεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές έστω και σε μικρό βαθμό?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.