ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτή είναι η συνήθεια που μπορεί να δώσει ένα «boost» στη σχέση σου

Απλή αλλά πολύ σημαντική

Αυτή είναι η συνήθεια που μπορεί να δώσει ένα «boost» στη σχέση σου

Είτε η σχέση σας με τον σύντροφό σας είναι νέα είτε είστε μαζί για μερικά χρόνια, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που κάποιος από εσάς αναρωτιέται πόσο υπερβολικά άνετα είστε μεταξύ σας, με βάση τη ρουτίνα που έχετε αναπτύξει.

Η διαχείριση διαφορετικών προγραμμάτων εργασίας και παιδιών, αν είστε γονείς, μπορεί ακούσια να σας τραβήξει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Δυστυχώς, η προσπάθεια διαχείρισης όλων των τομέων της ζωής σας, μπορεί να προκαλέσει απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να μην έχετε αρκετό χρόνο για να εστιάσετε ο ένας στον άλλο ή στο πώς ήταν η μέρα σας. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κάθε ελπίδα έχει χαθεί.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε εσείς και ο σύντροφός σας να επανέλθετε σε καλό δρόμο είναι να κάνετε check-in στη σχέση μεταξύ σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε πράγματα για τα οποία πρέπει να μιλήσετε κατά την ανοικοδόμηση της σύνδεσής σας. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, μπορείτε να προσπαθήσετε να αφιερώσετε χρόνο ο ένας για τον άλλον κάνοντας καθημερινές ή εβδομαδιαίες βόλτες. Αυτό όχι μόνο μετράει ως μορφή άσκησης, αλλά δίνει σε εσάς και τον σύντροφό σας τον χώρο να εστιάσετε στην επανασύνδεση.

Οι βόλτες αφήνουν χρόνο για να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον και να εκφράσουμε ευγνωμοσύνη

Θυμάσαι τα πράγματα που σε έκαναν να ερωτευτείς τον σύντροφό σου; Ίσως ήταν το χαρισματικό του χαμόγελο ή η παράξενη ικανότητά του να σας κάνουν να γελάτε χωρίς να προσπαθήσετε. Όσο εκπληκτικά κι αν είναι αυτά τα πράγματα, μερικές φορές μπορεί να ξεχάσετε να εστιάζετε σε αυτά μετά από λίγο καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πράγματα όπως η μετακίνηση προς τη δουλειά, όπου περνάτε συχνά ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα σε ένα όχημα, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε ότι πρέπει να είστε πάντα εν κινήσει. Αλλά οι βόλτες με τον σύντροφό σας δίνουν και στους δύο τον χώρο να επιβραδύνετε και να απολαύσετε τις στιγμές που περνάτε μαζί. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να αρχίσετε να εκφράζετε εκτίμηση και ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλον. Το να επιστρέψετε σε ένα μέρος όπου δείχνετε στον σύντροφό σας περισσότερη ευγνωμοσύνη σε σταθερή βάση αλλάζει το παιχνίδι για οικειότητα και αυξημένη σύνδεση σε μια σχέση με την πάροδο του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.