ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν ξανάγινε: Ο πιο παράξενος εθισμός που έβαλε τέλος σε ένα γάμο

Αυτό δεν το έχετε ξανακούσει

Δεν ξανάγινε: Ο πιο παράξενος εθισμός που έβαλε τέλος σε ένα γάμο

Η σύζυγος πήρε την απόφαση να χωρίσει όχι εξαιτίας εξωσυζυγικής σχέσης, ούτε εθισμού σε ουσίες, τζόγο ή ότι άλλο μπορεί να διαλύσει μια σχέση. Η ιστορία που έρχεται από την Κίνα είναι πέρα για πέρα αληθινή και πέρα για πέρα περίεργη

Το δικαστήριο της επαρχίας Shandong της Κίνας έλαβε μια αίτηση διαζυγίου με αιτιολογία τον εθισμό του συζύγου στο ψάρεμα…

Μάλιστα ήταν τόσο εθισμένος που δεν εμφανίστηκε ούτε στην ακρόαση από το δικαστήριο, μαντέψτε, γιατί πήγε για ψάρεμα.

Η σύζυγος, η κ. Zhang, δήλωσε πως δεν μπορούσε να αντέξει άλλο, αφού εκτός από τις ώρες που ξόδευε ο σύζυγος στο ψάρεμα, χωρίς να βοηθάει στο σπίτι, αλλά και να μην ασχολείται με την αντροφή των παιδιών, όταν ήταν στο σπίτι μιλούσε συνέχεια για το ψάρεμα, ενώ στην τηλεόραση έπαιζαν πάντα ντοκιμαντέρ για το αγαπημένο του χόμπι.

Στο δικαστήριο υποστήριξε πως κινδυνεύει πλέον η ψυχική της υγεία, και πως νιώθει εξαντλημένη, αφού ο σύζυγος της μοιάζει πλέον με κάποιον που έχει εμμονές.

“Σηκώνομαι πριν από τις 6 κάθε πρωί για να ετοιμάσω το πρωινό. Στέλνω τα δύο παιδιά στο σχολείο πριν πάω στη δουλειά. Κάθε μέρα είμαι εγώ που πλένω τα πιάτα, καθαρίζω το σπίτι μας, παίρνω τα παιδιά από το σχολείο και τα βοηθάω με τα μαθήματά τους…Ο σύζυγός μου σηκώνεται αφού ετοιμάσω το πρωινό, και μετά τη δουλειά, απλά ξαπλώνει στον καναπέ και μονίμως ψάχνει συνέχεια στο κινητό του τηλέφωνο διάφορα αναφορικά με την δραστηριότητα του ψαρέματος. Μετά το δείπνο, βγαίνει κατευθείαν έξω για ψάρεμα, συχνά περνάει όλη τη νύχτα ψαρεύοντας” ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Zhang.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού έχασε τη πρώτη ακρόαση στο δικαστήριο, τη δεύτερη φορά που πήγε στο δικαστήριο, αποδέχτηκε τη λύση του γάμου, αφού δεν μπορούσε να σταματήσει το χόμπι του για κανένα λόγο, και πως προτιμάει να μείνει μόνος, παρά να μείνει μακριά από τη θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.