ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνα: Αυτοί είναι οι άνδρες που ερεθίζουν τις γυναίκες

Οι γυναίκες έδειξαν ότι οι άντρες που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τις ελκύουν περισσότερο

Έρευνα: Αυτοί είναι οι άνδρες που ερεθίζουν τις γυναίκες

Τα στερεότυπα που θέλουν τον άντρα να μη βοηθάει καθόλου στα οικιακά, πλέον, έχει καταρριφθεί. Σύμφωνα με μία έρευνα από κοινωνιολόγους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, οι γυναίκες έδειξαν ότι οι άντρες που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τις ελκύουν περισσότερο και τους βρίσκουν πιο γοητευτικούς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του, οι οικογένειες στις οποίες οι άντρες και οι γυναίκες εργάζονται κανονικά και μοιράζονται ισάξια τις δουλειές του σπιτιού είναι και οι πετυχημένες.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έρχονται να υποστηρίξουν και άλλες έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μία από αυτές έρχεται από το Συμβούλιο του Σύγχρονου Γάμου.

Η επιστήμη απέδειξε πως όταν ένας άνδρας συμμετέχει στο μερίδιο που του αναλογεί στις δουλειές του σπιτιού, όχι μόνο κάνει οικονομία στα χρήματα (και στην τσουχτερή αμοιβή της καλλίγραμμης οικιακής βοηθού που θα προσλάβει), αλλά απολαμβάνει σπουδαία αφροδισιακά ευεργετήματα. Πράγμα που σημαίνει περισσότερο και καλύτερο σεξ.

Ακόμη, ένας ψυχολόγος, ο Dr. Gotteman, έδειξε ότι η βοήθεια του άντρα στις δουλειές του σπιτιού, λαμβάνεται από τη γυναίκα ως ένδειξη αγάπης και υποστήριξης! Οπότε, κάνε κάτι και εσύ στο σπίτι! Μην τα περιμένεις όλα από αυτή.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ακόμη πιο σέξι στα μάτια της:

  • Για την καλή κατάσταση του σπιτιού ενδιαφέρονται κυρίως οι γυναίκες. Αυτό, όμως, απαιτεί περισσότερη χαμένη ενέργεια και σωματικό κόπο από μέρους τους. Και ενώ ο άνδρας χαλαρώνει μετά το σεξ, η γυναίκα-νοικοκυρά θέλει να χαλαρώσει για να κάνει σεξ.

  • Οι γυναίκες αντιλαμβάνονται τη συμμετοχή του άνδρα στις κοινές δουλειές του σπιτιού ως μια κίνηση που δείχνει σεβασμό στο πρόσωπό τους. Και ένας τέτοιος σεβασμός, οφείλει να ανταποδοθεί, με τι άλλο; Καλύτερο σεξ.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  • Οι περισσότεροι άνδρες αρνούνται πεισματικά να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους οικιακές εργασίες. Μερικοί πλένουν απρόθυμα κάνα πιάτο έπειτα από πολύ γκρίνια εκατέρωθεν. Όμως, και οι δυο αυτές (αρνητικές) μεθοδεύσεις από τη μεριά των ανδρών, οδηγούν σταδιακά τη σχέση σε απάθεια, η οποία καταλήγει σε μόνιμη αντιπαλότητα. Απάθεια και αντιπαλότητα μεταφράζονται σε πολύ αραιό σεξ μέσα στο χρόνο – έτσι δείχνουν τα στοιχεία των ερευνών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.