ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα πέντε σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε έχει ξεπεράσει και σε θέλει πίσω

Μετά το μπαλάκι είναι πλέον στην μεριά σου

Τα πέντε σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε έχει ξεπεράσει και σε θέλει πίσω

Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα, αλλά θες να μάθεις αν συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του συντρόφου σου, θα το διαπιστώσεις με τα παρακάτω πέντε σημάδια που δείχνουν αν σε θέλει πίσω.

Μετά το μπαλάκι είναι πλέον στην μεριά σου.

Κάνει προσπάθειες να κρατήσει επαφή

Εάν ο πρώην σου εξακολουθεί να σου στέλνει μήνυμα ή να σου τηλεφωνεί για να δει πώς τα πας και αν είσαι καλά, παρόλο που χωρίσατε, μάλλον είναι σημάδι ότι σε θέλει πίσω.

Αν και είναι πάντα καλή ιδέα να έχεις τον χώρο σου αμέσως μετά τον χωρισμό, οι συνεχείς προσπάθειές του να διατηρεί επαφή μαζί σου δείχνουν ότι νοιάζεται και ότι δεν έχει προχωρήσει.

Προσποιείται ότι χρειάζεται την βοήθειά σου

Αν ο πρώην σου φαίνεται να βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να σε δει και θέλει τη βοήθειά σου για ανόητα πράγματα και άσχετους λόγους, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και ρώτησέ τον ευθέως τι θέλει από εσένα.

Μην πέσεις από τα σύννεφα αν σου πει ότι του έλειψες πολύ και θέλει να τα ξαναβρείτε.

Σου επιδεικνύει πόσο έχει προχωρήσει

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο γεγονός ότι ένας πρώην σου σού τονίζει ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του. Εάν όμως το κάνει λέγοντας πράγματα του τύπου ότι έχει ωριμάσει, έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος και ότι τα πάει καλά από όλες τις απόψεις, κάνε δεύτερες σκέψεις.

Θα μπορούσε να υποδηλώνει την επιθυμία του να σε ενημερώσει πώς θα είναι καλύτερος σύντροφος εάν η σχέση σας αναζωπυρωθεί.

Έχει ακόμα τα πράγματά του σπίτι σου

Ξύπνα επιτέλους! Δεν βαριέται να έρθει να τα πάρει! Δεν θέλει απλά. Αν τελείωσε αυτή η σχέση, θα είχε κάνει τα πάντα για να τα πάρει αμέσως.

Αν δεν το έχει κάνει, θα μπορούσε να είναι μια δικαιολογία για να διατηρήσει την επαφή μαζί σου και να μην τερματίσετε εντελώς τη σχέση σας.

Δεν θα θέλει εσύ πιστεύεις ένα καθαρό βρακί παραπάνω για να μην βάζει πλυντήρια συνέχεια;

Σου μιλάει ενώ είναι μεθυσμένος

Σε έχει πάρει τηλέφωνο και σου λέει ακαταλαβήστικα πράγματα; Μιλάει μέσα από τα δόντια του και είναι πιωμένος; Προφανώς και δεν έχει όρεξη για κουβέντα μία τέτοια στιγμή, απλά είναι συναισθηματικά ευάλωτος και σε θέλει πίσω ο δόλιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν λοιπόν σου στέλνει μηνύματα και σου τηλεφωνεί όταν είναι μεθυσμένος, πιθανότατα θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Εάν αυτό συμβαίνει συχνά, τότε να είσαι σίγουρη ότι σε θέλει πίσω αλλά δεν μπορεί να στο πει νηφάλιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.