ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τα σημάδια που σου χτυπούν «καμπανάκι» ότι ο σύντροφός σας σας χειραγωγεί

Σημάδια που αγνοούμε μέσα σε μια σχέση

Τα σημάδια που σου χτυπούν «καμπανάκι» ότι ο σύντροφός σας σας χειραγωγεί

Οι νεότεροι τα λένε red flags, όπως και να τα πεις όμως υπάρχουν σημάδια που αποκαλύπτουν πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα του/της συντρόφου σας.

Όταν κάποιος είναι χειριστικός σε μια σχέση, παίζει με το πλεονέκτημα ότι όταν μπαίνεις σε μια σχέση δίνεις άφεση αμαρτιών για μεγάλο διάστημα ή εθελοτυφλείς.

Όμως αν είμαστε πιο προσεκτικοί μπορούμε να γλιτώσουμε χρόνο, τραύματα και καταστάσεις που θα επηρεάσουν την υπόλοιπη ζωή μας.

Δείτε παρακάτω τα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοούμε:

  • Δεν δέχεται ότι κάνει λάθη
  • Θυμώνει όταν του λες όχι
  • Αντιδρά όταν σκέφτεσαι ή έχεις εναλλακτική πρόταση σε κάτι που συστήνει
  • Διαρκώς συγκρίνει τους άλλους
  • Μιλάει άσχημα σε ανθρώπους που τον εξυπηρετούν, πχ πωλήτριες, σερβιτόρους
  • Αποφεύγει να σας απαντήσει σε ερωτήσεις που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.
  • Υποτιμά τους φίλους σας
  • Είναι βίαιος με αδυνάμους. Πχ βρίζει στο δρόμο, κακοποιεί ζώα.
  • Μιλάει άσχημα πάντα για τις πρώην του.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι σπανίως ένας χειριστικός τύπος ανθρώπου βελτιώνεται, αντιθέτως η ανάγκη του για να έχει δίπλα του ανθρώπους που ελέγχει μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου. Για αυτό και καλύτερη λύση είναι να φεύγετε εγκαίρως και να μην επενδυέτε σε δεύτερες ευκαιρίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.