ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συμβουλές από fashion bloggers για να ντυθείτε ζεστά… αλλά και σικάτα! (φωτό)

Συμβουλές από fashion bloggers για να ντυθείτε ζεστά… αλλά και σικάτα! (φωτό)

Οι fashion bloggers ξέρουν το μυστικό για να είναι στιλάτες και ζεστές τις κρύες μέρες του χειμώνα. Οι παρακάτω συνδυασμοί είναι πρωτότυποι, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ταιριάζει σε όλες μας.

Αν,λοιπόν, θέλετε να δώσετε μία άλλη διάσταση στο στιλ σας(με ρούχα που έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας), τα παρακάτω tips θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε για το τι ταιριάζει και τι όχι.

Γούνα όλη την μέρα

Η γούνα δεν φοριέται μόνο το βράδυ, αλλά όλη την μέρα. Στα μαγαζιά θα βρείτε συνθετικές γούνες σε διάφορα χρώματα, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν διάφορα look σας.

Καπέλο αντί για σκούφο

Η νέα μόδα θέλει καπέλο fedora να αφήνει πίσω τους σκούφους. Είναι πιο κομψό, ζεστό και σου δίνει τύπο.

Καπαρντίνα και γούνα

Επειδή ο καιρός είναι πλέον πολύ κρύος για να φοράμε μόνο καπαρντίνα, μία γούνα από πάνω είναι  η ιδανική λύση. Μην επιλέξετε ίδιο χρώμα, αλλά παρόμοια απόχρωση.

Μακρύ μαντίλι basic αντί για κασκόλ

Μπορεί να μην είναι τόσο ζεστό, όσο ένα κασκόλ, αλλά ταιριάζει τέλεια με ένα παλτό εξαιτίας της λεπτής του σύνθεσης. Αν, λοιπόν, θέλετε ένα πιο minimal και σικάτο αποτέλεσμα για την μεσημεριανή σας έξοδο, πείτε ναι σε ένα μακρύ μαντίλι.

Παλτό με μεγάλες τσέπες

Το παλτό με τις μεγάλες τσέπες δεν είναι μόνο για τους άνδρες. Δίνει μία πιο ροκ εικόνα στην γυναίκα που την φοράει, αλλά είναι έτσι κι αλλιώς ένα «επιβλητικό» κομμάτι που αξίζει να έχεις.

Ζακέτα με γούνινο παλτό

Οι fashionistas αγαπούν να συνδυάζουν formal items με πιο sporty ρούχα. Το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να κρυώσεις στιγμή.

Παλτό με σακάκι

 Επειδή δεν μπορούμε να αποχωριζόμαστε τα σακάκια στο γραφείο, οι fashion bloggers βρήκαν την λύση. Προτίμησε ένα παλτό σε ίδια γραμμή ( όχι πολύ στενό) και από μέσα φόρεσε κανονικά το αγαπημένο σου σακάκι. Αν είναι ίδιο χρώμα, ακόμη καλύτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.