ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

10 συνδυασμοί για να φοράς το Βινύλ από το πρωί ως το βράδυ (φωτό)

10 συνδυασμοί για να φοράς το Βινύλ από το πρωί ως το βράδυ (φωτό)

Λαμπερά δέρματα που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η τάση από τα 70s έρχεται και πάλι στο προσκήνιο τη φετινή άνοιξη.

Βινύλ. Τολμηρό, εκκεντρικό, σέξι. Το είδαμε να έχει εξέχουσα θέση στις Εβδομάδες Μόδας του εξωτερικού τη φετινή σέζον: σε φούστες, φορέματα, μπότες, jackets, παντελόνια.

Oι σταρς το αγαπούν και το προτιμούν στις εμφανίσεις τους και τις περισσότερες φορές, οι αναλογίες τους το υποστηρίζουν εντυπωσιακά.

Είναι μια τάση αρκετά δύσκολη και χρειάζεται μέτρο και τους κατάλληλους συνδυασμούς για να μην δείξει κιτς. Στο χρώμα δεν υπάρχει περιορισμός. Τα έντονα χρώματα το κάνουν ακόμα πιο επιβλητικό. Το είδαμε από τους οίκους Nina Ricci, Lanvin και Isabel Marant.

Πώς να το φορέσεις – Τι να αποφύγεις:

1) Μπορείς να το συνδυάσεις με prints όπως καρό, floral, ρίγες.

2) Μπορείς να φορέσεις βινύλ σε φούστα ή παντελόνι ωστόσο δεν θα ήταν καλή ιδέα να το φορέσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια γιατί το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο θα δείχνει υπερβολικό.

3) Φόρα βινύλ σε μια καθημερινή σου εμφάνιση. Αν θες να το φορέσεις στο γραφείο ή σε κάποια επίσημη εμφάνιση, δείξε προσοχή στο πώς θα το συνδυάσεις. Μια πολύ μίνι φούστα, χωρίς καλσόν, ή ένα crop top μπορούν να δείχνουν αρκετά προκλητικά και καθόλου κομψά.

4) Ο συνδυασμός των χρωμάτων θέλει προσοχή. Επειδή ένα βινύλ κομμάτι σε έντονο χρώμα τραβά το βλέμμα, πρέπει να συνδυαστεί με αποχρώσεις πιο ουδέτερες, ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Aκολουθούν 10 συνδυασμοί 

1) Βινύλ φούστα + τζιν πουκάμισο 

2) Βινύλ φούστα + Stripped λεπτό πουλόβερ

3) Βινύλ φούστα + Graphic tee 

4) Βινύλ φούστα + λευκό πουκάμισο

5) Βινύλ φούστα + cardigan 

6) Bινύλ φούστα.. όχι απαραίτητα μαύρη 

7) Βινύλ με καρό σακάκι 

8) Βινύλ φούστα + Βινύλ ankle boots 

9) Bινύλ τζάκετ *(με floral) + τζιν 

10) Βινύλ παντελόνι + τζάκετ 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.