ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα 4 fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας φέτος το καλοκαίρι

Μία λίστα που θα ανανεώσει τόσο εσάς όσο και την γκαρνταρόμπα σας

Τα 4 fashion items που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα μας φέτος το καλοκαίρι

Μετά από δύο χρόνια αποκλεισμένοι στο σπίτι, χωρίς ψώνια, χωρίς κάπου να πάμε για να φορέσουμε όλα τα ωραία μας ρούχα, όλοι σίγουρα νιώθουμε την ανάγκη να ξεδώσουμε με λίγα ή πολλά ψώνια φέτος το καλοκαίρι!

Ποια είναι όμως τα απόλυτα must haves της σεζόν; Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα που θα ανανεώσει τόσο εσάς όσο και την γκαρνταρόμπα σας.

Η καραντίνα έφυγε και άφησε πίσω της δύο μεγάλες τάσεις και στάσεις όσον αφορά τη μόδα. Από τη μία υπήρξε μια στροφή σε πιο άνετα looks που θυμίζουν λίγο πολύ τις πιτζάμες μας , το λεγόμενο athleisure, και από την άλλη υπάρχει μια τάση υπερβολής τώρα που επιστρέφουμε δειλά στην κανονικότητα κάτι που παρατηρήσαμε έντονα στο πρόσφατο Met Gala με τις εμφανίσεις των διασήμων να ξεπερνούν την φαντασία μας.

Πώς όμως μπορούμε να ανανεώσουμε τα καλοκαιρινά μας outfits και να είμαστε έτοιμοι για εξορμήσεις κρατώντας παράλληλα και κάποια χρήματα για τις καλοκαιρινές διακοπές; Αυτό μπορεί να γίνει αν επενδύσουμε έξυπνα σε κάποια κομμάτια που θα μπορούμε φορώντας τα αρκετά συχνά να ανανεώσουμε τα look μας και να τα κάνουμε επίκαιρα.

Εδώ σας έχουμε τις πιο hot τάσεις της σεζόν προκειμένου να κάνετε τις επιλογές σας: 

1. Cutout φορέματα

Τα cutout φορέματα είναι σέξι, δροσερά και φυσικά ό,τι πιο must για τις βραδινές και όχι μόνο εμφανίσεις σας. Ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ μπορείτε να διαλέξετε ένα σλικ σατέν φόρεμα σε έντονο χρώμα όπως αυτό της φωτογραφίας που βρίσκουμε στις Ζάρα προσφορές γυναικεία με 35,95€ ή ένα πιο ρομαντικό με κάποιο πριντ με λουλούδια και φουσκωτά μανίκια.

Πηγή φωτο: zara.com

2. Τακούνια για πάρτι

Ναι, το ξέρω πως δυο χρόνια τώρα καλομάθαμε κι εμείς και τα ποδαράκια μας στα άνετα παπούτσια και στα ανατομικά πέδιλα και ξέρω πως παραμένουν τάση και φέτος αλλά αυτό αφορά τις βόλτες μας υπό το φως του ήλιου. Αν θέλετε να βγείτε για ένα ποτό ή να πάτε σε κάποιο πάρτι, ένα ωραίο ζευγάρι καλοκαιρινά ψηλά πέδιλα θα αναδείξουν οτιδήποτε φορέσετε. Λουράκια, ιδιαίτερα γεωμετρικά τακούνια και παστέλ αποχρώσεις θα σας κάνουν να θυμηθείτε γιατί αγαπήσατε τα ψηλοτάκουνα πέδιλα πριν την καραντίνα.

Πηγή φωτό: pinterest.com

3. Οversize Πουκάμισα

Τα oversize πουκάμισα είναι άνετα, μπορούμε να τα φοράμε από το πρωί στην παραλία με μόνο το μαγιό μας από μέσα, μέχρι και το βράδυ στο μπαράκι με ένα καυτό τζιν σορτσάκι και μας προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και δροσιά αφού μας καλύπτουν σε μεγάλο μέρος. Εκτός όμως από όλα αυτά ένα oversize πουκάμισο μας κάνει να δείχνουμε απόλυτα στυλάτες και ανεπιτήδευτες κάτι που δημιουργεί το απόλυτο summer look.

Αγοράστε δύο τρία μονόχρωμα, με ρίγες ή και με κάποιο πριντ και δεν πρόκειται να τα βγάλετε από πάνω σας όλο το καλοκαίρι! Σας το υπόσχομαι!

Πηγή φωτο: pinterest.com

4. Καλοκαιρινά ψάθινα καπέλα

Το καπέλο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ το καλοκαίρι για να προστατευόμαστε από τον ήλιο. Καλό είναι όμως να προσδίδει κάτι και στο στυλ μας. Διαλέγοντας το σωστό καπέλο που θα μας ταιριάζει μπορούμε να αναβαθμίσουμε πολύ τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Η μόδα φέτος επιτάσσει ψάθινα καπέλα και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι!

Η ψάθα έχει πολλά θετικά. Για αρχή είναι ένα βιώσιμο υλικό το οποίο επιτρέπει στον αέρα να περνάει από μέσα του και αυτό μας κάνει να ιδρώνουμε λιγότερο και να μένουμε πιο δροσεροί.

Επίσης τα ψάθινα καπέλα ταιριάζουν εύκολα με τα περισσότερα καλοκαιρινά looks κι έτσι δε θα σας είναι δύσκολο να το συνδυάσετε. Κινηθείτε έξυπνα και διαλέξτε ένα καπέλο σε ουδέτερο χρώμα ή ακόμα καλύτερα στο φυσικό χρώμα της ψάθας που είναι ιδανικό για όλους τους συνδυασμούς.

Πηγή φωτό: pinterest.com

Όσον αφορά το σχήμα του καπέλου αυτό έχει να κάνει με το πρόσωπό μας αλλά οι βασικές γραμμές είναι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσθέτοντας τα παραπάνω κομμάτια στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα μπορούμε με μικρό κόστος να έχουμε μια συνολική ανανέωση της εικόνας μας και αυτό είναι κάτι που όλοι χρειαζόμαστε ειδικά φέτος το καλοκαίρι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.