ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι να φορέσω με τα γυναικεία sneakers; Τσεκάρετε 4 ιδέες συνόλων για γυναίκες

Οι επιλογές σε πιθανά σύνολα είναι αναρίθμητες!

Τι να φορέσω με τα γυναικεία sneakers; Τσεκάρετε 4 ιδέες συνόλων για γυναίκες

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τα γυναικεία sneakers για τις εξόδους και την καθημερινότητά τους. Στην αναζήτηση της άνεσης και του στυλ αυτό το είδος παπουτσιών κερδίζει έδαφος. Οι επιλογές σε πιθανά σύνολα είναι αναρίθμητες!

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να φορέσω γυναικεία sneakers;

Η καλύτερη εποχή για να φορέσετε και κατά συνέπεια για να αγοράσετε γυναικεία sneakers είναι βεβαίως το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι μας έχει αποχαιρετήσει και ήρθε η στιγμή να φυλάξουμε στη ντουλάπα μας τα καλοκαιρινά μας σανδάλια, τις μπαλαρίνες ή τις πλατφόρμες που μας δροσίζουν το καλοκαίρι όμως μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες στα βρεγμένα πεζοδρόμια του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Πλέον, τα κλειστά παπούτσια είναι αυτά που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, με τα γυναικεία sneakers να μην είναι τυχαία η κορυφαία επιλογή.

Πέρα από το πρακτικό του πράγματος, ό,τι δηλαδή τα sneakers μας προσφέρουν άνεση, ζεσταίνουν το πόδι μας και το προστατεύουν από τον άνεμο, αλλά έχουν και αντιολοσθητικές ιδιότητες (μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τακούνια) πλέον και η μόδα τα επιτάσσει.

Παλαιότερα θεωρούνται περισσότερο ένα παπούτσι για τους νέους, για τους φοιτητές ή εκείνους που θυσίαζαν το στυλ στον βωμό της άνεσης. Οι εποχές, βεβαίως, έχουν αλλάξει.

Πλέον, μπορείτε να φορέσετε γυναικεία sneakers και να εντυπωσιάσετε με την κομψότητά σας. Οι επιλογές σε χρώματα, σχέδια και στυλ είναι αναρίθμητές, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε τόσο σε τολμηρούς σχεδιασμούς, όσο και σε πιο ασφαλή και καθημερινά ντυσίματα.

Με μία ματιά στην ιστοσελίδα του epapoutsia https://epapoutsia.gr/c/gynaikeia/kleista-papoutsia/sneakers θα διαπιστώσετε ό,τι η γκάμα είναι… μεγαλύτερη και από ότι φαντάζεστε!

Τι συνδυασμούς μπορώ να κάνω με γυναικεία sneakers;

Αν σας αρέσουν τα sneakers, έχετε τη δυνατότητα να τα φορέσετε σχεδόν οπουδήποτε και σχεδόν με οτιδήποτε! Μπορείτε να τα φορέσετε στην εργασία σας ή και σε μία βόλτα για ποτό. Ας εξετάσουμε μερικές ιδέες:

Με φόρμα και T-shirt με ζακέτα

Ένα αρκετά απλό και καθημερινό σύνολο, που μπορεί εύκολα να σας συνοδεύσει στις καθημερινές σας δουλειές. Μπορείτε να πάτε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, στην τράπεζα, ακόμα και για ένα πρωινό καφέ με στυλ και πολλή άνεση, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας!

Με μακριά φούστα, Τ-shirt και σακάκι

Ντύσιμο που μπορείτε να φορέσετε σε πλήθος περιστάσεων. Μπορείτε να πάτε έτσι στη δουλειά σας, να κυκλοφορείτε τόσο σε μεσημεριανές και απογευματινές εξόδους. Ένα κοντό σακάκι μπορεί να κολακεύσει τη μέση σας και να σας κάνει πολύ θηλυκές, ενώ οι ίδιες θα νιώθετε πολύ άνετες.

Με παντελόνι και πουκάμισο

Ένα πιο επίσημο ντύσιμο χρειάζεται πολλές φορές μέσα στη μέρα για συναντήσεις, την εργασία μας κλπ. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουμε τα γυναικεία sneakers μας.

Χωρίς να επιλέξουμε κάτι πολύ “τρανταχτό” ή υπερβολικό βέβαια, αφού σε αυτή την περίπτωση τα παπούτσια μας θα είναι συμπληρωματικά και όχι οι πρωταγωνιστές του συνόλου μας.

Με φόρεμα με δερμάτινο μπουφάν

Ένα πολύ κομψό σύνολο που είναι ιδανικό για τις βραδινές σας εξόδους, ότι καιρό και να έχει. Το δερμάτινο σακάκι σε συνδυασμό με το φόρεμα σας κάνουν αρκετά σέξι, ενώ τα γυναικεία sneakers δίνουν έναν τόνο απλότητας στην εμφάνισή σας.

Μπορείτε να συνδυάσετε με μία κομψή τσάντα, όπως οι τσάντες της Tommy Hilfiger https://epapoutsia.gr/c/tsantes-tommy-hilfiger και να εντυπωσιάσετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο tips για το πώς να διαλέξετε τα τέλεια γυναικεία γυαλιά ηλίου για να συνοδεύσετε αυτό το ντύσιμο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ