ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θα τον κάνουν τούρμπο: Τα 20 kinky μηνύματα που μπορείς να του στείλεις όταν είναι στη δουλειά για να τον ξεσηκώσεις

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι με τους οποίους το τηλέφωνό σoυ μπορεί να κάνει πιο διαχειρίσιμη την απόσταση

Θα τον κάνουν τούρμπο: Τα 20 kinky μηνύματα που μπορείς να του στείλεις όταν είναι στη δουλειά για να τον ξεσηκώσεις

Αδιαμφισβήτητα, η επικοινωνία με τον σύντροφό σoυ ή ακόμα και με αυτόν που μόλις ξεκίνησες σχέση, όταν δεν είστε μαζί, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να του δείξεις ότι σου λείπει.

Είτε στέλνεις μερικές χαριτωμένες selfies, είτε έχετε ένα μόνιμο μεσημεριανό ραντεβού στο FaceTime, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι με τους οποίους το τηλέφωνό σoυ μπορεί να κάνει πιο διαχειρίσιμη την απόσταση.

Ακόμα και αν δεν έχει χρόνο να σου τηλεφωνήσει, μπορείς να δοκιμάσεις να του στείλεις μερικά kinky μηνύματα και να επιχειρήσεις να του αποσπάσεις την προσοχή.

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να πάρεις μερικές ιδέες.

1. «Ελπίζω να μην δουλεύεις πολύ σκληρά σήμερα… θα χρειαστείς ενέργεια αργότερα απόψε ;)»

2. «Πες μου πώς πάει το meeting σου! Είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα ακόμα και αν σκέφτεσαι τη χθεσινή νύχτα μας».

3. «Έχω ξαναδιαβάσει την ίδια πρόταση σε αυτό το email πέντε φορές γιατί δεν μπορώ να σταματήσω να σε σκέφτομαι».

4. «Μου λείπει το πρόσωπό σου! Θα μου στείλεις μια selfie από τη δουλειά;»

5. «Το να προσέχω σε αυτή τη συνάντηση του Zoom είναι δύσκολο όταν το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι με φιλούσες χθες το βράδυ».

6. «Ευχαριστώ που έφτιαξες πρωινό σήμερα το πρωί. Καλό που είσαι ακόμα χαριτωμένος, ακόμα κι αν έκαψες λίγο το τοστ ;)».

7. «Οι συνάδελφοί μου πιθανότατα πιστεύουν ότι τρελαίνομαι γιατί ενθουσιάζομαι πολύ όταν το όνομά σου εμφανίζεται στο τηλέφωνό μου».

8. «Τόσο περήφανη για σένα που πήρες αυτήν την προαγωγή! Υποθέτω ότι απόψε μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον βραδινό δείπνο για μένα, χαχα»

9. «Πώς πάει η δουλειά σήμερα; Βάζω στοίχημα ότι είναι δύσκολο να είσαι ο πιο κούκλος στο γραφείο».

10. «Άφησα ένα μικρό σημείωμα στο μεσημεριανό σου γεύμα για σήμερα, απλά μην το διαβάσεις μπροστά στους συναδέλφους σου».

11. «Γεια όμορφο αφεντικό μου, μπορώ να σε πάρω για μεσημεριανό γεύμα σήμερα;»

12. «Ελπίζω να μην σε πειράζει, αλλά δανείστηκα τη μπλούζα σου σήμερα. Απλώς ήθελα να σε νιώθω όλη μέρα μέχρι να μπορέσεις –όντως- να είσαι μαζί μου απόψε»

13. «Αν ήμουν μόνη σε εκείνη την αίθουσα συνεδριάσεων μαζί σου τώρα, τι θα έκανες;»

14. «Μπορούμε να κάνουμε FaceTime στο διάλειμμά σου; Θέλω πολύ να δω το πρόσωπο με το οποίο θα βγω αργότερα».

15. «Ξέρω ότι περνάς μια αγχωτική μέρα, οπότε ένα μασάζ σε όλο το σώμα σου θα σε περιμένει όταν επιστρέψεις στο σπίτι, αν το θέλεις».

16. «Αν καταφέρεις να ολοκληρώσεις αυτό το μεγάλο project σήμερα, θα φροντίσω να “τελειώσεις” με διαφορετικό τρόπο αργότερα»

17. «Την επόμενη φορά που θα μπορέσεις να πας κρυφά στο μπάνιο, ενημέρωσέ με. Έχω κάτι να σου δείξω».

18. «Μακάρι να μπορούσα να είμαι βοηθός σου για μια μέρα. Θα έκανα ότι μου έλεγες»

19. «Το να σε φαντάζομαι στο γραφείο σου μου δίνει ιδέες για μερικά διασκεδαστικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τη γραβάτα σου απόψε»

20. «Θέλω να έρθω να σε επισκεφτώ στο μεσημεριανό σου διάλειμμα, αλλά μάλλον δεν θα πρέπει να επιστρέψω στο γραφείο με το μακιγιάζ μου λερωμένο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.