ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Τρελάθηκε» νύφη με αυτό που αντίκρισε: «Τσάκωσε» τον γαμπρό να θηλάζει την μητέρα του πριν το γάμο

«Είχε η μητέρα του ακόμα γάλα;»

«Τρελάθηκε» νύφη με αυτό που αντίκρισε: «Τσάκωσε» τον γαμπρό να θηλάζει την μητέρα του πριν το γάμο

Αυτό που έπαθε μια νύφη στην Βρετανία είναι κάτι που σίγουρα δεν έχει ξαναγίνει, καθώς αντίκρισε τον άντρα της «να είναι πεσμένος στα γόνατα και να θηλάζει την μητέρα του!».

Συγκεκριμένα, η ιστορία ακούστηκε σε podcast και την γνωστοποίησε μια από τις κοπέλες που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της νύφης.

«Ας την λέμε Τζένη», είπε η κοπέλα. «Η Τζένη, λοιπόν, έπαθε κάτι σοκαριστικό. Πήγε στην τουαλέτα πριν από την τελετή του γάμου και αυτό που αντίκρισε, ίσως είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά. Τον είδε να είναι πεσμένος στα γόνατα και να θηλάζει την μητέρα του!», τόνισε.

«Μπορεί να υπάρξει κάποια συμφιλίωση, δεν τον είδε να την απατά ή να κάνει ναρκωτικά», της είπε η παραγωγός του podcast.

«Μα τι λέτε, είναι δυνατόν να συγχωρήσει ή να δεχτεί κάτι τέτοιο;», απάντησε η μακιγιέζ.

Μάλιστα η παραγωγός ρώτησε και κάτι άλλο: «είχε η μητέρα του ακόμα γάλα;».

Όπως ήταν αναμενόμενο το ηχητικό απόσπασμα είχε χιλιάδες σχόλια, με τους ακροατές να αναρωτιούνται πως συνέβη αυτό, ενώ άλλοι απλώς έκαναν εικόνα και τους τρεις στην τουαλέτα, με την νύφη να είναι σοκαρισμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.