Απόρρητα έγγραφα της KGB αποκαλύπτουν μυστηριώδη ανακάλυψη στις Πυραμίδες της Αιγύπτου (βίντεο)

Απόρρητα έγγραφα της KGB αποκαλύπτουν μυστηριώδη ανακάλυψη στις Πυραμίδες της Αιγύπτου (βίντεο)

Αποκαλύψεις για τη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου φέρνουν στο φως της δημοσιότητας απόρρητα έγγραφα της πρώην ρωσικής υπηρεσίας ασφαλείας, πληροφοριών και μυστικής αστυνομίας KGB.

Και ενώ οι περισσότερες θεωρίες για το πώς στο καλό χτίστηκαν οι επιβλητικές αυτές πυραμίδες που προκαλούν δέος, αναλώνονται γύρω από τους εξωγήινους, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, «Τα μυστικά αρχεία του KGB», τη δεκαετία του ’60 μια ομάδα σοβιετικών ερευνητών ανακάλυψε ένα μυστηριώδη τάφο στην Αίγυπτο, αλλά και «κάτι ανεξήγητο» κάτω από την Πυραμίδα του Χέοπα, την αρχαιότερη και μεγαλύτερη από τις τρεις πυραμίδες της Νεκρόπολης της Γκίζας.

Όπως αποκαλύπτει το βίντεο – ντοκουμέντο, οι Ρώσοι αδυνατούσαν να πιστέψουν πως πίσω από το αρχαιότερο «Θαύμα του Κόσμου» βρίσκεται εξωγήινη τεχνολογία, στέλνοντας ειδική ομάδα της KGB να ερευνήσει τη Μεγάλη Πυραμίδα.

Ένας πρώην υπάλληλος της Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, καθώς εργάζεται πλέον για τη ρωσική μαφία, δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα σημείωμα από υψηλόβαθμο αξιωματούχο της KGB.

Σε αυτό φέρεται να γράφει: «Οι πράκτορές μου έχουν στα χέρια τους τις σημειώσεις ενός εκ των επιστημόνων που εργάζονται στα ευρήματα από τον “Τάφο του Επισκέπτη”».

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι υπάρχει και ένας κατάλογος με τα περιεχόμενα του μυστηριώδους τάφου με την ένδειξη «top secret».

«Η θέση του έχει μείνει μυστική», αναγράφεται επίσης, ενώ γίνεται λόγος για «15 κιβώτια με κειμήλια, ένα μουμιοποιημένο σώμα, μία πέτρινη σαρκοφάγο και για οκτώ ιερογλυφικά δείγματα».

Την έκθεση υπογράφει, δε, ο επιστήμονας που μπήκε πρώτος στον τάφο. «Κατά την επιθεώρηση τμήματος του τείχους αισθανθήκαμε κάτι περίεργο, μια μαγνητική απωστική δύναμη που φάνηκε να προέρχεται από το βράχο. Δεν μπορούσαμε να βρούμε καμία επιστημονική εξήγηση», φέρεται να υποστηρίζει.

Ένα άλλο υπόμνημα προέρχεται από την αναφορά ενός κρυπτογράφου, ο οποίος γράφει: «Τα ευρήματα, ένα μερικώς αποκωδικοποιημένο μήνυμα στον τοίχο του τάφου δείχνουν μια προφητεία περί επιστροφής των αρχαίων φτερωτών θεών».

Όπως και να έχει, τα έγγραφα καθιστούν σαφές ότι το Κρεμλίνο πήρε πολύ σοβαρά τους ισχυρισμούς της KGB, καθώς διέταξε ακόμα και στρατιωτική μονάδα να παραταχθεί στην περιοχή.

Παράλληλα, εντολή ασφαλείας υψίστου επιπέδου ήταν σε ισχύ όταν άνοιξε η σαρκοφάγος…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.