ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Η μοναδική ιστορία του Αμερικανού πιλότου F-15 που… εκτινάχθηκε εν ώρα υπερηχητικής πτήσης! (βίντεο)

Η μοναδική ιστορία του Αμερικανού πιλότου F-15 που… εκτινάχθηκε εν ώρα υπερηχητικής πτήσης! (βίντεο)

O πιλότος της Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο Σμηναγός Brian Udell, είναι από τους λίγους πιλότους στην ιστορία που επιβιώνουν μετά την εκτίναξη από μαχητικό αεροσκάφος τη στιγμή που πετάει με υπερηχητική ταχύτητα.

Η δύναμη του αέρα, που ήταν πάνω από 768 μίλια/ώρα, ήταν τόσο ισχυρή που παρολίγο να τον σκοτώσει.

“Ένιωσα λες και κάποιος με χτύπησε με ένα τρένο”, δήλωσε ο Udell.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Όταν εκτινάχθηκα ο αέρας πήρε το κράνος από το κεφάλι μου, έσπασε όλα τα αιμοφόρα αγγεία στο κεφάλι και το πρόσωπό μου, το κεφάλι μου ήταν πρησμένο σαν μια μπάλα του μπάσκετ και τα χείλη μου ήταν το μέγεθος αγγουριών. Ο αριστερός μου αγκώνας είχε γυρίσει προς τα πίσω, το μόνο πράγμα που κρατούσε το πόδι μου ήταν μια αρτηρία, η φλέβα, το νεύρο και το δέρμα και το αριστερό μου πόδι έσπασε κάτω από το γόνατο.”

Το σώμα του ουσιαστικά το “τσάκισε” ο αέρας.

Την επόμενη μέρα ο Udell έμαθε ότι ο συγκυβερνήτης σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της εκτίναξης από το F-15.

Αυτό το βίντεο δείχνει τον Udell να περιγράφει την οδυνηρή εμπειρία του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.