Κατέβηκε το βουνό στην θάλασσα και οι δήμαρχοι σφυρίζουν αδιάφορα. Γι αυτό σας λέω «δεν υπάρχει ελπίδα»...

Γνωρίζεις την ιστορία του Μεγάρου Μαξίμου;

Γνωρίζεις την ιστορία του Μεγάρου Μαξίμου;

Το συζητάμε, το αναφέρουμε, μπορεί να το θαυμάζουμε από έξω, ενίοτε το βρίζουμε. Μέγαρο Μαξίμου. Εκεί που στεγάζεται το γραφείο του εκάστοτε Πρωθυπουργού.

Στις πρώτες δεκαετίες μετά την δημιουργία του σύγχρονου ελληνικού κράτους η περιοχή που γειτνίαζε με τα τότε βασιλικά ανάκτορα (η σημερινή Βουλή των Ελλήνων) ήταν εκτός σχεδίου πόλεως. Ήταν χωράφια. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου ανήκε το 1856 στους αδελφούς Άγγελο και Αργύρη Καραγιάννη.

  • Διαβάστε περισσότερα στο usay.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.