ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όταν η πριγκίπισσα Ντιάνα μάλωνε τον πρίγκιπα Χάρι: Δείτε το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο

Όταν η πριγκίπισσα Ντιάνα μάλωνε τον πρίγκιπα Χάρι: Δείτε το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο

Ο Πρίγκιπας Harry από μικρός είχε δείξει… ατίθασα δείγματα.

Υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε, για πρώτη φορά, το 2017 από το Channel 4 που το πιστοποιεί, τότε που ο Harry ήταν πολύ μικρός και η Πριγκίπισσα Diana μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της μητέρας του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ρωτήθηκε εκείνη αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία, ο Harry πετάχτηκε λέγοντας: «Ναι, εγώ!»

Η Diana φυσικά, επενέβη για να τον μαλώσει: «Harry σσσσ!», ενώ συμπλήρωσε ότι δε μπορεί να βάλει τις λέξεις της σε σειρά. Ο Harry στο μεταξύ, χρειάστηκε νέα επίπληξη για να μπορέσει να καθίσει κάτω ήσυχος!

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.