Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Βρετανία: Εντοπίστηκε απολιθωμένη ουρά δεινοσαύρου που «κρυβόταν»για 125 εκ. χρόνια (βίντεο)

Βρετανία: Εντοπίστηκε απολιθωμένη ουρά δεινοσαύρου που «κρυβόταν»για 125 εκ. χρόνια (βίντεο)

Μια απολιθωμένη ουρά δεινοσαύρου ανακαλύφθηκε να «κρύβεται» σε βράχια του Isle of Wight στη Βρετανία, ενώ εικάζεται πως βρίσκεται εκεί για περίπου 125 εκατομμύρια χρόνια!

Τα απολιθωμένα απομεινάρια του δεινόσαυρου – που πιστεύεται ότι είναι ένας ιγκουανόδοντος – βρέθηκαν, σύμφωνα με τη Daily Mail, ενσωματωμένα στη βάση ενός γκρεμού κοντά στο Μπράιστον.

Ωστόσο, η προσπάθεια των ερευνητών να φτάσουν την ουρά ώστε να προχωρήσουν σε εξετάσεις είναι προς το παρόν άκαρπες εξαιτίας των κινδύνων από τον γκρεμό.

Το εντυπωσιακό εύρημα ανακάλυψε μία περαστική η οποία δήλωσε «έκπληκτη» από την ανακάλυψή της!

Οι ιγκουανόδοντες ήταν φυτοφάγοι, έφταναν σε ύψος μέχρι και τα 10 μέτρα και ζύγιζαν πάνω από τέσσερις τόνους.

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.