Μετά από 16 χρόνια επιστρέψαμε ως οικονομία στο 2009! Hopeless country...

Στο «φως» φωτογραφία του παγόβουνου που βύθισε τον Τιτανικό

Στο «φως» φωτογραφία του παγόβουνου που βύθισε τον Τιτανικό

Το «φως» είδε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ενός παγόβουνου που όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν είναι αυτό που βύθισε τον Τιτανικό.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία φέρεται πως τραβήχτηκε από καθαρή σύμπτωση δύο ημέρες πριν από τη βύθιση από τον καπετάνιο ενός άλλου πλοίου, που διέσχιζε τον Ατλαντικό.

Ο W. Wood, που υπηρέτησε στο SS Etonian φωτογράφισε το τεράστιο παγόβουνο και όταν εμφάνισε τη φωτογραφία, την έστειλε μαζί με μια επιστολή στον παππού του.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Wood επισημαίνει στην επιστολή ότι στη φωτογραφία είναι το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Σας στέλνω μια εικόνα από τη θάλασσα. Είναι πριν το Etonian βρεθεί σε μια θύελλα, και βλέπετε το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό. Βρεθήκαμε στο ίδιο σημείο 40 ώρες πριν, αλλά ήταν μέρα, έτσι το είδαμε εύκολα και τράβηξα και μια φωτογραφία».

https://twitter.com/MailOnline/status/1272155354126864385

https://twitter.com/evankirstel/status/1272220161601396737

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.