ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αριστοτέλης Ωνάσης: Κηδεύτηκε σαν σήμερα το 1975 δίπλα στον γιο του Αλέξανδρο (βίντεο)

Η τελευταία του επιθυμία και ο θάνατος του γιου του

Αριστοτέλης Ωνάσης: Κηδεύτηκε σαν σήμερα το 1975 δίπλα στον γιο του Αλέξανδρο (βίντεο)

Σαν σήμερα 19 Μαρτίου το 1975 κηδεύτηκε ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ένας από τους διασημότερους «κροίσους» του 20ού αιώνα.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1906 και πέθανε στις 15 Μαρτίου του 1975.

Λένε ότι πέθανε από τον καημό του για τον χαμό του γιου του Αλέξανδρου, δύο χρόνια νωρίτερα – ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία μόλις 25 ετών, στις 24 Ιανουαρίου 1973.

Η τελευταία του επιθυμία

Σύμφωνα με την επιθυμία του, στις 19 Μαρτίου του 1975, ο Αριστοτέλης Ωνάσης ετάφη δίπλα στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, στον Σκορπιό, όπου αναπαύονταν ήδη ο γιος του και η αδελφή του, Άρτεμις.

Η χήρα του, Τζάκι Κένεντι με το δυο της παιδιά από τον πρώτο γάμο της με τον δολοφονημένο πρόεδρο της Αμερικής ήταν εκεί, όπως και η κόρη του, Χριστίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.