ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εντυπωσιακό βίντεο από υποθαλάσσια αμερικανική πυρηνική έκρηξη το 1957 στον Ειρηνικό

Από μία εποχή που οι δύο υπερδυνάμεις δεν είχαν κανέναν πρόβλημα να μολύνουν τον πλανήτη με ραδιενέργεια

Εντυπωσιακό βίντεο από υποθαλάσσια αμερικανική πυρηνική έκρηξη το 1957 στον Ειρηνικό

Η Επιχείρηση Hardtack I ήταν μια σειρά από 35 πυρηνικές δοκιμές που διεξήχθησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 28 Απριλίου έως τις 18 Αυγούστου 1958 στα σημεία δοκιμών του Ειρηνικού.

Κατά τη στιγμή της δοκιμής, η σειρά δοκιμών Operation Hardtack I περιλάμβανε περισσότερες πυρηνικές εκρήξεις από το σύνολο των προηγούμενων πυρηνικών εκρήξεων στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Αυτές οι δοκιμές ακολούθησαν τη σειρά Project 58/58A, η οποία έλαβε χώρα από 1957, στις 6 Δεκεμβρίου 1958, στις 14 Μαρτίου, και προηγήθηκε της σειράς Operation Argus, που έλαβε χώρα το 1958 από τις 27 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.