Καταθέτει η υπάλληλος της ΕΟΚ μετά την καταγγελία της για απόπειρα βιασμού

Καταθέτει η υπάλληλος της ΕΟΚ μετά την καταγγελία της για απόπειρα βιασμού

Η υπάλληλος της ΕΟΚ που τον Μάρτιο κατήγγειλε στέλεχος της ομοσπονδίας για απόπειρα βιασμού της το 2014 στην Κρήτη, θα καταθέσει ενόρκως την Πέμπτη 15 Ιουλίου για την υπόθεση.

Τρεις μήνες μετά την καταγγελία της υπαλλήλου της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού από στέλεχος της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης δρομολογούνται εξελίξεις στην υπόθεση. Η καταγγελία της γυναίκας υποβλήθηκε στις 19 Μαρτίου 2021 στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έπειτα από δύο ημέρες διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πατρών.

Έκτοτε δεν υπήρχαν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της υπαλλήλου που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με αφορμή το κίνημα #metoo που ξέσπασε έπειτα από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Στη εν λόγω υπάλληλο της ομοσπονδίας μπάσκετ επιδόθηκε κλήση για ένορκη εξέτασή της που θα γίνει την Πέμπτη στο Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων. Η δε παραγγελία για την ένορκη εξέταση είχε γίνει στις 2 Ιουνίου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα στην καταγγελία της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Προς μεγάλη έκπληξή μου είδα (σ.σ. αναφέρει το όνομα του μεγαλοστελέχους) ο οποίος σε κλάσματα του δευτερολέπτου, αφού έσπρωξε την πόρτα με βία, εισήλθε στο δωμάτιό μου, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, δείχνοντάς μου το μόριό του, ταυτόχρονα έκλεισε την πόρτα.

Αστραπιαία όρμησε προς το μέρος μου και με κόλλησε στον τοίχο, πιάνοντάς μου το στήθος και προσπαθώντας πιεστικά να με φιλήσει στο στόμα, λέγοντάς μου με χυδαίες εκφράσεις ότι τώρα θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου! Εγώ σοκαρίστηκα από αυτές τις ενέργειες και προς στιγμήν πάγωσα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.