ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μετά το «μπλόκο» του Δήμου Μετεώρων η… «κούκλα» Αμάλ έφτασε στα Ιωάννινα

Μετά το «μπλόκο» του Δήμου Μετεώρων η…  «κούκλα» Αμάλ έφτασε στα Ιωάννινα

Στην πόλη των Ιωαννίνων, έφτασε στις 8 το βράδυ, η «κούκλα» Αμάλ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής», ενώ θα παραμείνει στην πόλη και αύριο ο «κούκλα» Αμάλ.

Η Αμάλ, μία μεγάλη μαριονέτα με ύψος 3,5 μέτρα,

Το ταξίδι της είναι ένας μακρύς δρόμος 8.000 χιλιομέτρων, που ξεκινάει από την Γκαζιαντέπ, μία πόλη πλάι στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, με στάσεις σε πάνω από 70 μεγάλες και μικρές πόλεις στην Τουρκία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Γερμανία με τελικό προορισμό το Μάντσεστερ στην Αγγλία.

Η Αμάλ ξεκινά τη διαδρομή της στην περιοχή του Κατσικά, όπου την υποδέχεται ο οργανισμός… Habibi Works.

Την απόσταση των 8 χιλιομέτρων ανάμεσα στον καταυλισμό αλλοδαπών Κατσικά και το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, το δρόμο της θα φωτίσουν περισσότερα από 1.500 φωτεινά κουτιά.

Τα φωτεινά κουτιά δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες, μέλη της κοινότητας, πολλοί οργανισμοί και φορείς της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, της Μπιενάλε δυτικών Βαλκανίων, του ΚΕΘΕΑ Ηπείρου και άλλων…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.