ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παρούσα και η Ε.Ο.Ν. στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Παρούσα και η Ε.Ο.Ν. στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία (Ε.Ο.Ν.) γνωστοποίησε ότι αναμένεται να δώσει το παρών σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. και πάλι στην πρώτη γραμμή του μετώπου, δίνοντας τον παλμό στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Σύνταγμα κατά του Υποχρεωτικού Εμβολιασμού και του εθνοπροδοτικού κατεστημένου της Νέας Δημοκρατίας. Με εντολή Χρυσοχοΐδη διμοιρίες των ΜΑΤ επιτέθηκαν απροειδοποίητα, απρόκλητα και εντελώς απροκάλυπτα απόψε τη νύχτα με δακρυγόνα και ληγμένα χημικά σε χιλιάδες Ελλήνων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία ηλικιωμένων, παιδιών και ευπαθών ομάδων, αλλά και κάθε αθώου διαμαρτυρόμενου πολίτη, ενώ ασκούσαν θεμιτά και νόμιμα το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους στο συνέρχεσθαι, τη συνάθροιση και τη θεσμική αντίσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νεοταξίτικη Χούντα του Μητσοτάκη έχει κηρύξει ανοιχτά, κυριολεκτικά και ιταμά πόλεμο στον Ελληνικό λαό! Εδώ είμαστε να υπερασπιστούμε άχρι τελευταίας ρανίδος τα ιδανικά του Έθνους μας, την αξιοπρέπεια και τις ελευθερίες μας, τις οποίες το καθεστώς της παγκοσμιοποίησης αντιμάχεται λυσσωδώς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.