ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπρος: Πολίτης δέχθηκε επίθεση μέσα σε σούπερ μάρκετ γιατί δεν φορούσε τη μάσκα του… σωστά!

Κύπρος: Πολίτης δέχθηκε επίθεση μέσα σε σούπερ μάρκετ γιατί δεν φορούσε τη μάσκα του… σωστά!

Ένας πολίτης δέχθηκε επίθεση μέσα σε σούπερ μάρκετ διότι δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του. Το απαράδεκτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολίτης πήγε σε μεγάλη υπεραγορά της πόλης για να αγοράσει φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης.

Κατά την είσοδό του, ο πολίτης κρατούσε την μάσκα του, αλλά δεν τη φορούσε.

Ενώ βρισκόταν κοντά στην πτέρυγα με τα αλλαντικά της υπεραγοράς, υπεύθυνος ασφαλείας τον προσέγγισε και του ζήτησε να φορέσει την μάσκα του. Ο πολίτης την φόρεσε, αλλά όχι με τον ενδεδειγμένο τρόπο, και άρχισε μια συζήτηση για το θέμα μεταξύ των δύο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένα τρίτο άτομο, το οποίο δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι προσωπικό του καταστήματος ή να συνδέετε με αυτό, το οποίο αυτοπροσδιορίστηκε μάλιστα ως «υγειονομικός», προσέγγισε τον πολίτη και του υπέδειξε έντονα να φορέσει σωστά τη μάσκα του.

Στις ερωτήσεις του πολίτη να του αναφέρει ποιος είναι και με ποια εξουσιοδότηση του υποδεικνύει τι να κάνει, αφού ήδη συζητά με τον υπεύθυνο ασφαλείας του καταστήματος, ο φερόμενος ως «υγειονομικός» τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο. Αφού τον χτύπησε, μετά φώναζε πως θα καλέσει και αστυνομία.

Ο πολίτης, διατηρώντας την ψυχραιμία του, δεν ανταπέδωσε, και ενθάρρυνε τον δράστη να καλέσει αστυνομία, αλλιώς θα πήγαινε ο ίδιος να προβεί σε καταγγελία. Ο «υγειονομικός» πηγαινοερχόταν αγχωμένος πάνω-κάτω και φώναζε ότι θα καλέσει αστυνομία και ο πολίτης αποχώρησε για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο πολίτης που δέχθηκε την επίθεση μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας και έδωσε κατάθεση για το συμβάν.

Ο Κλάδος Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας επιβεβαίωσε σε τοπική εφημερίδα πως όντως έγινε μια τέτοια καταγγελία, η οποία διερευνάται από το Γραφείο Μικροπαραβάσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Επαρχίας Λάρνακας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.