ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Χρυσή» η νέα σχολική χρονιά για τους γονείς – Πόσα πληρώνουν για κάθε παιδί

«Χρυσή» η νέα σχολική χρονιά για τους γονείς – Πόσα πληρώνουν για κάθε παιδί

Οι μαθητές λίγες ημέρες πριν το πρώτο κουδούνι “εξοπλίζονται” για τη νέα χρονιά στα θρανία και αναγκάζουν πολλούς γονείς να κάνουν οικονομίες ώστε να παράσχουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα.

Οι γονείς θα πρέπει να πληρώσουν 100 με 120 ευρώ για κάθε παιδί και μόνο για:

  • τσάντες
  • τετράδια
  • μαρκαδόρους
  • μολύβια

Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στο Sputnik o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς.

Παράλληλα, η Αναστασία Κ. μητέρα πέντε παιδιών, με δύο να είναι μαθητές σε Γυμνάσιο και Λύκειο, μάς τόνισε πως καλείται να πληρώσει περίπου 80 ευρώ για κάθε παιδί από τη λίστα των δασκάλων που περιλαμβάνει:

  • τετράδια για μαθήματα
  • τέμπερες, πινέλα, μαρκαδόρους, χαρτιά γκοφρέ για το μάθημα των εικαστικών
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, τα έξοδα αυξάνονται σε περίπτωση που για τη μουσική, τους ζητήσουν να πάρουν μεταλλόφωνο ή φλογέρα, κι όλα αυτά «χωρίς σε αυτό να υπολογίσουμε τις τσάντες, τις κασετίνες και τα μολύβια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.