
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, βρέθηκε σήμερα το πρωί η Ιωάννα, η ζωή της οποίας καταστράφηκε όταν η 36χρονη Έφη της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και στο σώμα.
Η Ιωάννα συγκλόνισε το πανελλήνιο με την εμφάνισή της στη δίκη. «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε η 35χρονη Ιωάννα βγαίνοντας από το δικαστήριο μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου.
Λίγες ώρες πριν τη δίκη, η Μίνα Αρναούτη θέλησε με μια μακροσκελή της ανάρτηση να δηλώσει τη στήριξή της στην Ιωάννα, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.