ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κρίση ταυτότητας» προκαλεί στη ΝΔ μια γκάφα της υπουργού Παιδείας Ν.Κεραμέως: Η ανάρτηση του Κ.Μπογδάνου

«Κρίση ταυτότητας» προκαλεί στη ΝΔ μια γκάφα της υπουργού Παιδείας Ν.Κεραμέως: Η ανάρτηση του Κ.Μπογδάνου

Διχασμένη, για άλλη μια φορά, εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία σε βασικά ζητήματα ιδεολογικής κατεύθυνσης και άσκησης κυβερνητικής πολιτικής:

Άλλα λένε, για την παράνομη μετανάστευση δημοσίως (Κ.Μητσοτάκης: «Κλείσαμε τις στρόφιγγες της μετανάστευσης»), άλλη είναι η επικρατούσα τάση στα ηγετικά κλιμάκια και άλλο είναι αυτό που πιστεύουν σε ό,τι αφορά το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί (κι αν πρέπει να αντιμετωπιστεί… ) η πλημμυρίδα των παράνομων μεταναστευτικών ροών που πνίγει τη χώρα.

Όλα ξεκίνησαν από μια δημοσιοποίηση της “ταυτότητας” και των ονομάτων 18 παιδιών μιας τάξης νηπιαγωγείου της Αθήνας από το υπουργείο Παιδείας όπου στη δημοσιοποίηση αυτή αναδεικνύεται με χαρακτηριστικό τρόπο η πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει υποστεί η χώρα και η μετατροπή των Ελλήνων το γένος σε μικρή μειοψηφία στις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές περί την Ομόνοια όπου και διαβιούν πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι.

Η δημοσιοποίηση του πίνακα έδειχνε 16 στους 18 μαθητές πως είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος με καταγωγή από ασιατικές χώρες.

Μέχρις εδώ καμία έκπληξη, αφού όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει και η κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση αρνούντο και αρνούνται να το αντιμετωπίσουν.

Ο δημοσιοποιημένος, από το υπουργείο Παιδείας, κατάλογος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα mea culpa την οποία έχει ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος και εν συνεχεία αναδημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον βουλευτή με ένα retweet, στο οποίο τίθεται το ερώτημα που απασχολεί όλους όσους ενδιαφέρονται να υπάρχει και αύριο η Ελλάδα, το ερώτημα “πού πάμε;”

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής μαζί με ελάχιστους άλλους της ΝΔ είναι οι τελευταίοι απομείναντες του πάλαι ποτέ κεντροδεξιού χώρου του κόμματος, ο οποίος εκφράζει απόψεις και θέσεις που συνάδουν με το τρίπτυχο “πατρίς-θρησκεία-οικογένεια”.

Σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ εξαπολύθηκε σφοδρή επίθεση, ο οποίος το μόνο έγκλημα που έκανε ήταν να αναδημοσιεύσει τη λίστα που ανάρτησε το ίδιο το υπουργείο Παιδείας με ευθύνη της Ν.Κεραμέως με αποτέλεσμα να τον εμφανίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ ως “ρατσιστή και φασίστα”.

Αλλά αυτά τα ονόματα ήταν ήδη δημοσιοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας στον προαύλιο χώρο έξω από το σχολείο όπως έδειχναν οι φωτογραφίες

Το ότι άφησαν, συνηγόρησαν ή επέτρεψαν όλοι αυτοί, το να υπάρχει τάξη σε ελληνικό σχολείο με μόλις δύο Έλληνες μαθητές προφανώς δεν αποτελεί ρατσιστική πράξη σε βάρος των Ελλήνων.

Και θα τελείωνε εκεί η υπόθεση αν δεν υπήρχε δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.ΟΙκονόμου ο οποίος είπε, περίπου, ότι “είναι η τελευταία φορά που ανέχεται η κυβέρνηση κάτι τέτοιο από βουλευτή της συμπολίτευσης και την επομένη φορά θα τον διαγράψει”.

Στο πλευρό του Βουλευτή βρέθηκε και η τραγουδίστρια Α.Μάνου που με ανάρτησή της τον στήριξε:

Για ποιον ακριβώς λόγο θα διαγραφεί δεν το είπε.

Γιατί ανάρτησε τον ήδη δημοσιοποιημένο κατάλογο από το υπουργείο Παιδείας ή επειδή αναδεικνύει την άλωση που ήδη έχει επέλθει στη χώρα από τα κύματα των αλλοδαπών;

Θα πρέπει να αποφασίσουν στη ΝΔ είναι υπέρ ή κατά της παράνομης μετανάστευσης; Έχουν ή όχι σχέδιο επαναπατρισμού των παράνομα εισελθόντων στη χώρα οι οποίοι δεν δικαιούνται ούτε πολιτικού ασύλου ούτε έχουν λάβει ελληνική υπηκοότητα;

Έχουν ή όχι σχέδιο ρεαλιστικό, εξελληνισμού, τουλάχιστον των γόνων των μέχρι χτες παράνομων μεταναστών; Ήταν η ίδια η Μέρκελ και ο Ε.Μακρόν που λένε πως είναι προαπαιτούμενο για να παραμείνουν σε Γερμανία και Γαλλία οι αλλοδαποί από Ασία και Αφρική, η ενσωμάτωσή τους στη γερμανική και γαλλική, αντίστοιχα, κοινωνία;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι περιθώριο έχει η Ελλάδα να είναι οι 16 στους 18 μαθητές μουσουλμάνοι με όλα τα ήθη και τα έθιμα των χωρών τους;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.