ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 120 θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ και τις Εταιρίες Προστασίας Ανηλίκων

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 120 θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ και τις Εταιρίες Προστασίας Ανηλίκων

Στο τυπογραφείο απεστάλη η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ 8K/2021 που αφορά 120 μόνιμες θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ.

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 8K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν είκοσι (120) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού – ΟΑΕΔ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ είναι οι εξής:

  • ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
  • ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ
  • ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Στα «σκαριά» ακόμα 6 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η δημοσίευση και άλλων προκηρύξεων που έχει στα «σκαριά» το ΑΣΕΠ και αφορούν μόνιμες προσλήψεις σε υπουργεία και φορείς του Δημοσίου. Τα προσχέδια των προκηρύξεων είναι έτοιμα και μένει να σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο ώστε να δημοσιευθούν και να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων.

Αυτές είναι οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αναμένεται να «τρέξουν» το προσεχές διάστημα:

1. Προκήρυξη του Εθνικού Τυπογραφείου για την πλήρωση 23 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και της Τράπεζας της Ελλάδος για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

2. Προκήρυξη του υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ, του Συνηγόρου του Πολίτη για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ, της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περ. Δυτ. Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσης ΕΕΠ.

3. Προκήρυξη του Ελληνικού Κτηματολογίου για την πλήρωση 72 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, της ΕΑΓΜΕ για την πλήρωση 15 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Υπουργείου Τουρισμού για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας.

4. Προκήρυξη του υπουργείου Παιδείας για την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας, της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Πολυτεχνείου Κρήτης για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας, του ΕΜΠ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Χαροκόπειου Παν/μίου για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και των Γενικών Αρχείων του Κράτους για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας.

5. Προκήρυξη του υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 15 θέσεων ΕΕΠ και του ΕΚΤ για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.(6Ε/2021).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

6. Προκήρυξη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 188 θέσεων ΔΕ κατηγορίας και για τα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας για την πλήρωση 228 θέσεων ΔΕ κατηγορίας.(9Κ/2021).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.