ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έκοψαν» την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη για την απελευθέρωση της πόλης!

«Έκοψαν» την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη για την απελευθέρωση της πόλης!

To lockdown που έχει επιβάλει η κυβέρνηση στην Ξάνθη δεν επιτρέπει ούτε τον εορτασμό για την επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Η περιοχή βρίσκεται σε καθεστώς μίνι lockdown και όπως είχε ανακοινωθεί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και έγινε γνωστό το επίσημο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της πόλης.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις τελέστηκαν κανονικά, πάντα ακολουθώντας μέτρα προστασίας και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Δευτέρας τελέστηκε δέηση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμωνα, στο μνημείο της Πλατείας Ελευθερίας και κατάθεση στεφάνων. Στην τελετή έδωσαν το παρών εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών καθώς και ορισμένοι κάτοικοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.