ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο δήμος Δυτικής Αχαΐας παρακαλεί τους Ρομά πολίτες να πληρώσουν τους λογαριασμούς νερού

Σε απόγνωση είναι η διοίκηση του δήμου

Ο δήμος Δυτικής Αχαΐας παρακαλεί τους Ρομά πολίτες να πληρώσουν τους λογαριασμούς νερού

Ο δήμος Δυτικής Αχαϊας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους δημότες, Ρομά στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι οποίοι δεν πληρώνουν για το νερό που καταναλώνουν.

Επέλεξαν ένα ευγενικό μήνυμα στο κινητό αυτή την φορά ώστε να «υπενθυμίσουν» σε όσους το ξέχασαν να προβούν σε πληρωμή ή ρύθμιση των οφειλών τους σε δόσεις.

«Εξοφλώντας έγκαιρα τον λογαριασμό του νερού εξασφαλίζεις επάρκεια νερού σε κάθε σπίτι. Ρύθμισε τις οφειλές σου με δυνατότητα διακανονισμού έως 36 δόσεις και δώσε την δυνατότητα στην ΔΕΥΑΔ να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες. Το καθαρό πόσιμο νερό είναι δικαίωμα όλων!».

Αυτό το μήνυμα των 39 λέξεων διαβάζουν τις τελευταίες ημέρες στα κινητά τους τηλέφωνα χιλιάδες Ρομά δημότες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Αποστολέας είναι ο Δήμος από κοινού με τη ΔΕΑΥΔ και στην ουσία πρόκειται για μια πρόσκληση- έκκληση τακτοποίησης εκκρεμών λογαριασμών προς τη ΔΕΥΑΔ.

«Το πρόβλημα είναι γνωστό. Επί χρόνια καλλιεργήθηκε η συνήθεια μη πληρωμής των λογαριασμών του νερού γεγονός που απειλεί την ίδια την ύπαρξη της ΔΕΥΑΔ» ανέφερε ο πρόεδρος της επιχείρησης Τάκης Κουνάβης και πρόσθεσε: «Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι ύψιστη προτεραιότητα και για το σκοπό αυτό προχωράμε σε μια σειρά μέτρων, μεταξύ των οποίων είναι και η αποστολή τηλεφωνικών μηνυμάτων στους συνδημότες-πελάτες της ΔΕΥΑΔ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από 2 χρόνια ο νυν Δήμαρχος μίλησε για οφειλές περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς. Προεκλογικά επίσης είχε εξαγγείλει και σειρά μέτρων για να σωθεί η δημοτική επιχείρηση. 2 χρόνια μετά φαίνεται πως λύση δεν έχει βρεθεί. Διαφορετικά ο πρόεδρος της επιχείρησης δεν θα έλεγε πως απειλείται η ίδια η ύπαρξη της ΔΕΥΑΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.