ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Ντου» της αστυνομίας σε οικισμό Ρομά που ρήμαζαν καλώδια φωτισμού στη Ρόδο

Κάμερες έχουν καταγράψει τα μέλη της σπείρας σε τουλάχιστον δύο από τις έξι κλοπές καλωδίων που ερευνούν οι Αρχές

«Ντου» της αστυνομίας σε οικισμό Ρομά που ρήμαζαν καλώδια φωτισμού στη Ρόδο

Σε πάνω από 40 προσαγωγές προχώρησε μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφαλείας, της Τάξης, της Τροχαίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε καταυλισμό των Ρομά στο Κορακόνερο για να συλλάβει πέντε «κυνηγούς» χαλκού που είχαν κάνει πλιάτσικο στο δίκτυο φωτισμού στην Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου.

Οι αστυνομικοί που συνοδεύονταν από σκύλους εκπαιδευμένους στην ανίχνευση εκρηκτικών και ναρκωτικών, δεν βρήκαν ανάμεσα στους προσαχθέντες τα μέλη της σπείρας που ξήλωνε… χιλιόμετρα καλωδίων ηλεκτροδότησης από τους στύλους.

Τρία από τα πέντε μέλη της διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε συγκεκριμένη οικογένεια που εδρεύει στο Ζεφύρι Αττικής και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτησή τους.

Από τους προσαχθέντες, δυο κατηγορούνται για μη έκδοση ταυτοτήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάμερες έχουν καταγράψει τα μέλη της σπείρας σε τουλάχιστον δύο από τις έξι περιπτώσεις κλοπής καλωδίων που ερευνά η Αστυνομία, τα πέντε επί της εθνικής οδού από Αρχάγγελο προς Χαράκι, στον κυκλικό κόμβο Μασάρων, από γέφυρα Γαδουρά προς Κάλαθο και στο ύψος προς παραλία Τσαμπίκα απ’ όπου ξήλωσαν καλώδια συνολικού μήκους πέντε χιλιομέτρων και επί της επαρχιακής οδού Χαράκι – Μαλώνα απ’ όπου έκλεψαν άλλα 1.200 μέτρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.