ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εικόνες-ντροπής και στην Καβάλα: Τα παιδιά με κουβέρτες στις τάξεις λόγω… COVID-19!

Έχουν ανοιχτά τα παράθυρα για να μην κολλήσουν κορωνοϊό και τα παιδιά έχουν παγώσει από το κρύο!

Εικόνες-ντροπής και στην Καβάλα: Τα παιδιά με κουβέρτες στις τάξεις λόγω… COVID-19!

Αδιανότητες είναι οι εικόνες που έρχονται από τα ελληνικά σχολεία, καθώς πλέον οι μαθητές εκτός από τα βιβλία τους παίρνουν και κουβέρτες.

Μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν χθες στο φως της δημοσιότητας από το σχολείο στις Σέρρες, ένα ακόμη σχολείο αυτή την φορά στη Καβάλα, δείχνει πώς προσπαθούν οι μαθητές να ζεσταθούν μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Μετά από μία ολιγοήμερη παύση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην κορύφωση της κακοκαιρίας «Ελπίδα», οι μαθητές (και) της Καβάλας επέστρεψαν στα θρανία. Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες επιμένουν.

Ανοιχτά παράθυρα ορίζουν τα πρωτόκολλα

Με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να ορίζουν υποχρεωτικό το ανοιχτό παράθυρο καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος, όσο και να… «καίνε» τα καλοριφέρ, δεν επαρκούν για να ζεσταθούν τα παιδιά.

Σε Γυμνάσιο της Καβάλας, τις τελευταίες μέρες οι μαθητές φέρνουν στην τάξη από το σπίτι τους… κουβέρτες (!) με τις οποίες κουκουλώνονται για να μπορέσουν να «βγάλουν» το μάθημα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το kavalaspot.gr, «μιλάνε» από μόνες τους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.