ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μετά την βοσκό Γαλάτω στην Ευρωβουλή, λογικό ο Βελόπουλος να θεωρεί «αλαζονικό» τον Σαράκη: Δεν βόσκει καν γελάδες!

Μαρκ Ντιτρού: Οι τρελές απαιτήσεις ενός κατά συρροή δολοφόνου και βιαστή παιδιών στις φυλακές (φωτό)

Μαρκ Ντιτρού: Οι τρελές απαιτήσεις ενός κατά συρροή δολοφόνου και βιαστή παιδιών στις φυλακές (φωτό)

O κατά συρροή δολοφόνος και βιαστής παιδιών Μαρκ Ντιτρού που εκτίει ισόβια απαιτεί αύξηση του «μισθού» του στο διπλάσιο, ένα κούρεμα και… όργανα γυμναστικής γιατί έχει παχύνει αρκετά στη φυλακή!

Ο Βέλγος παιδόφιλος φυλακίστηκε το 2004 για απαγωγή, βιασμό, βασανισμό και δολοφονία έφηβων κοριτσιών από τον Ιούνιο του 1995 έως τον Αύγουστο του 1996.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, που επικαλείται η Daily Mail, οι υπεύθυνοι της φυλακής υψίστης ασφαλείας Nivelles εξετάζουν κάθε δύο μήνες τις απαιτήσεις του διαβόητου κρατούμενου του Βελγίου, ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός με τον καιρό.

Ο Ντιτρού λαμβάνει ένα ευρώ την ώρα για τον καθαρισμό των σκουπιδιών που πετούν οι άλλοι κρατούμενοι από τα κελιά τους. Πλέον όμως το ποσό αυτό ζητά να διπλασιαστεί.

Ο δικηγόρος του επιβεβαίωσε πως αιτείται και όργανα γυμναστικής στο κελί του καθώς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εκείνα που διατίθεται για όλους τους κρατούμενους, φοβούμενος μια επίθεση από εκείνους. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι υπεύθυνοι των φυλακών έχουν ήδη συμφωνήσει να του δώσουν τον εξοπλισμό και περιμένουν την ειδική άδεια από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλο ένα αίτημά του είναι να κουρεύεται δύο φορές τον μήνα. Οι κρατούμενοι στις συγκεκριμένες φυλακές κουρεύουν συνήθως ο ένας τον άλλον, αλλά σε κανέναν τους δεν επιτρέπεται να βρεθεί κοντά στον Ντιτρού με ψαλίδι. Δεν του επιτρέπεται επίσης να κουρεύεται μόνος του, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να βάλει τέλος στη ζωή του. «Ο κρατούμενος είναι κρατούμενος. Ο Ντιτρού έχει το δικαίωμα να του συμπεριφέρονται όπως και στους άλλους», δήλωσε ο δικηγόρος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.