ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τώρα ξεκινά το αληθινό ματσάκι στις ΗΠΑ...

Δεν θα περάσουν καλά: Αυτά είναι τα 3+1 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες και προκλήσεις

Δεν θα περάσουν καλά: Αυτά είναι τα 3+1 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Τέσσερα είναι τα ζώδια που δεν θα περάσουν καλά τον Ιούλιο, καθώς θα είναι τα πιο άτυχα του νέου μήνα που θα υποδεχθούμε σε λίγες μέρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστρολόγους, θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες και προκλήσεις. 

Τα 4 πιο άτυχα ζώδια

Λέων

Ο Λέων, γεννημένος μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου, είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με την αυτοπεποίθηση και την ηγεσία. Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις για τον Λέοντα, καθώς οι κοσμικές ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε ένα αίσθημα ανησυχίας.

Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι και να διατηρήσετε την υπομονή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να υπάρξει μια επίπτωση στην υγεία του Λέοντα.

Λέων, αυτός ο μήνας αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για εσάς. Η ασθένεια μπορεί να κάνει την εμφάνιση της και να σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια. Είναι σημαντικό να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία σας και στην ευημερία του συντρόφου σας, διατηρώντας μια συνεπή ρουτίνα διατροφής και διαβίωσης. Αν δεν αισθάνεστε καλά, τότε ίσως πρέπει να ζητήσετε ιατρική συμβουλή.

Κατά το δεύτερο μέρος του μήνα, θα υπάρξει μια θετική αλλαγή στη συνολική σας ευεξία, χάρη στην επιρροή των ουράνιων σωμάτων και την ευθυγράμμισή τους με ορισμένους τομείς της ζωής σας. Όταν οι ανησυχίες για την ευημερία σας αμβλυνθούν, η ζωτικότητά σας θα αποκατασταθεί.

Ο έρωτας και ο γάμος είναι δύο όμορφες πτυχές της ζωής που φέρνουν χαρά και ολοκλήρωση. Είναι εμπειρίες που πολλοί άνθρωποι αγαπούν και κρατούν στην καρδιά τους.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις λόγω εγωισμού που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να συμφιλιώσετε τις όποιες συγκρούσεις προκειμένου να αμβλυνθούν οι εντάσεις. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κανονίσετε ταξίδια για να ενισχύσετε τους οικογενειακούς σας δεσμούς.

Είναι σημαντικό να προσέχετε τα λόγια σας και να αποφεύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις που μπορεί να βλάψουν εσάς και τους άλλους.

Για τα άτομα που αναζητούν μια ρομαντική σχέση, η προληπτική προσέγγιση μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τα αρχικά στάδια μιας σχέσης. Τώρα είναι η τέλεια ευκαιρία να επικεντρωθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να βιώσετε τα πιο αναζωογονητικά συναισθήματα.

Σκορπιός

Παρά την εξωτερική τους σκληρότητα, οι Σκορπιοί διαθέτουν μια βαθιά ευαίσθητη φύση. Το μόνο που επιθυμεί ο Σκορπιός είναι η αίσθηση της αρμονίας με τους αγαπημένους του. Ωστόσο, ο Ιούλιος αναμένεται να είναι αρκετά περιπετειώδης. Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας ρίξουν ή να σας υποκινήσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Οι μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να είναι τεταμένες σε σημείο κατάρρευσης.

Να είστε προσεκτικοί αυτόν τον μήνα, καθώς ορισμένες πλανητικές επιρροές μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητά σας να σκέφτεστε καθαρά και να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις. Φαίνεται ότι έχετε την τάση να προσεγγίζετε τα εργασιακά ζητήματα από μια πιο απαισιόδοξη οπτική γωνία, αντί να υιοθετείτε μια πιο αισιόδοξη προοπτική.

Ωστόσο, αλλάζοντας την οπτική σας, μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα προοπτική και να συνειδητοποιήσετε πτυχές που δεν είχατε εξετάσει αντικειμενικά. Καλό είναι να αποφεύγετε τυχόν συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας στο χώρο εργασίας.

Αφήστε τα άτομα να επιλύσουν τα δικά τους ζητήματα αντί να παρεμβαίνετε. Αν τύχει να υπάρξει διαφωνία με κάποιον, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι δικό του θέμα που πρέπει να επιλύσει και όχι δικό σας. Η άσκηση αυτοελέγχου είναι ζωτικής σημασίας σε κάθε περίσταση.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, γεννημένος μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 19 Ιανουαρίου, είναι ένα ζώδιο γνωστό για την αποφασιστικότητα και τη φιλοδοξία του. Είναι άτομα που εργάζονται σκληρά και προσπαθούν για την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και υπεύθυνοι, αναλαμβάνοντας συχνά ηγετικούς ρόλους.

Είναι γνωστοί για την υπομονή και την πειθαρχία τους, η οποία τους βοηθά να ξεπερνούν τα εμπόδια και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Οι Αιγόκεροι είναι επίσης γνωστοί για την αφοσίωση και την αξιοπιστία τους, γεγονός που τους καθιστά σπουδαίους φίλους.

Οι Αιγόκεροι μπορεί να βιώσουν εξάντληση τον Ιούλιο, αν δεν καταφέρουν να έχουν στιγμές χαλάρωσης για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Μείνετε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις αυτού του δύσκολου μήνα.

Ο Αιγόκερως επιθυμεί να αλλάξει μια συγκεκριμένη πτυχή του παρελθόντος, παρά το πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι έχετε τη δύναμη να χαράξετε μια πιο ευνοϊκή πορεία για τον εαυτό σας και να προχωρήσετε μπροστά.

Αναγνωρίστε ότι αυτό που έχει συμβεί θα πρέπει να παραμείνει στο παρελθόν, καθώς είναι η πιο επωφελής πορεία δράσης για εσάς επί του παρόντος. Συμβουλευτείτε αξιόπιστα άτομα στη ζωή σας, εξετάστε με προσοχή τις απόψεις τους και ζητήστε τη βοήθειά τους.

Όταν πρόκειται για φιλίες, είναι σημαντικό να ακούτε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Αντί να εκστομίζετε βιαστικά επιθετικά λόγια αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε ο ένας τον άλλον. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε να χάσετε κάποιον που νοιάζεται πραγματικά για εσάς.

Υδροχόος

Έχετε ένα μοναδικό και ανεξάρτητο πνεύμα. Ο Υδροχόος έχει την τάση να ξεφεύγει από τις συμβάσεις και να ακολουθεί τις δικές του επιθυμίες όταν επιδίδεται σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Οι γεννημένοι στο ζώδιο του Υδροχόου έχουν την ικανότητα να βρίσκουν έξυπνες λύσεις στα προβλήματα, χρησιμοποιώντας συχνά μοναδικές προσεγγίσεις.

Επιπλέον, τα άτομα του συγκεκριμένου ζωδίου είναι σε θέση να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη δημιουργικότητά τους όταν βρίσκονται σε κατάσταση άνεσης και ελευθερίας. Ως αποτέλεσμα, ο Ιούλιος μπορεί να περιορίσει ένα σημαντικό μέρος των δυνατοτήτων και της ελευθερίας του Υδροχόου.

Τον Ιούλιο, οι ενέργειες που περιβάλλουν τα συναισθήματα και τις διαθέσεις μπορεί να αφήσουν τον Υδροχόο να νιώσει ότι στερείται έμπνευσης. Παρόλο που απολαμβάνετε απόλυτα το πολυάσχολο πρόγραμμα των καλοκαιρινών μηνών, ο Ιούλιος μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αισθάνεστε κουρασμένοι και καταβεβλημένοι, αν αγωνίζεστε να βρείτε συναισθηματική ισορροπία.

Διαφωνίες με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να οδηγήσουν σε κάποια ένταση στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα. Η απόμακρη επιρροή του Δία μπορεί μερικές φορές να διεγείρει έντονα συναισθήματα, οδηγώντας σε στιγμές αυξημένης απογοήτευσης, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε να υπερασπίζεστε με πάθος τη δική σας οπτική γωνία.

Μπορεί να συναντήσετε άτομα που προσπαθούν να σας προκαλέσουν και να αυξάνουν την επιθετικότητα σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον συναισθηματικό έλεγχο σας προκειμένου να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Δεδομένης της συντριπτικής πίεσης και του άγχους που βιώνετε, είναι κατανοητό ότι η εστίαση στη δουλειά σας μπορεί να είναι δύσκολη, οδηγώντας ενδεχομένως σε σωματική δυσφορία. Αυτό μπορεί επίσης να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην ψυχική σας ευεξία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του Ιουλίου, θα ήταν ωφέλιμο να δώσετε προτεραιότητα στην ξεκούραση και στον ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ενασχόληση με αυτή την πρακτική μπορεί να προάγει την αίσθηση ηρεμίας και να ενισχύσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη συνολική σας ευημερία. Εάν κάποιος από την οικογένειά σας χρειάζεται τη βοήθειά σας σχετικά με την υγεία του, είναι ζωτικής σημασίας να του παρέχετε άμεσα συμβουλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.