ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πως σχολίασε την πτώση του τουρκικού ελικοπτέρου η «τουρκική νεολαία Κομοτηνής»

Πως σχολίασε την πτώση του τουρκικού ελικοπτέρου η «τουρκική νεολαία Κομοτηνής»

Οι Έλληνες μουσουλμάνοι της δυτικής Θράκης του σωματείου «Τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής» οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι» έδωσαν στη δημοσιότητα ανακοίνωση για την συντριβή του τουρκικού ελικοπτέρου Cοugar με τους 13 νεκρούς.

Αυτά τα σωματεία λειτουργούν στην Θράκη με την πλήρη ανοχή του ελληνικού κράτους.

«Μαθαίνουμε πως ελικόπτερο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που είχε απογειωθεί από την περιοχή Σενόμπα της επαρχίας Ουλούντερε του νομού Σιρνάκ, αφού χτύπησε σε γραμμή υψηλής τάσης, κατέπεσε με αποτέλεσμα 13 Τούρκοι στρατιωτικοί να γίνουν μάρτυρες.

Ικετεύουμε τον Αλλάχ οι ηρωικοί Τούρκοι στρατιωτικοί που έγιναν μάρτυρες σε αυτό το θλιβερό περιστατικό που μας έριξε σε βαθιά θλίψη, να έχουν το έλεος του και οι συγγενείς τους υπομονή».

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

1/6/2017

Σχ: Το σωματείο αυτό όπως και η ΤΕΞ στην Ξάνθη αποτελούν δύο άτυπα προξενεία της Τουρκίας. Με άδηλους πόρους και εκδηλώσεις πάντα προς την κατεύθυνση του εκτουρκισμού του συνόλου της μειονότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tourkikanea

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.